Mak Nyut

Versi: Titik Hayati

Lali lali,
Linali tan biso lali..
Gawang gawang wewayangmu,
Tansah ono ing impenku..

Kapan bisa ketemu,
Wusadane kangen lan rindu..
Koyo naliko semono,
Sineksen ombak samudro..

reff:
Rino wengi,
Mung memuji ben lestari..
Roso katresnan kang suci,
Angremboko lir kembang wangi..

Ayo bareng nyawiji,
Nyuwun ono ngarsaning gusti..
Tansaho sumunar,
Kadyo wulan kang ndadari..

reff:
Esemmu kang anglam-lami,
Soyo kangen jroning ati..
Tekomu tak enteni,
Tresnamu tak ugemi..

reff:
Lali lali,
Linali tan biso lali..
Gawang gawang wewayangmu,
Tansah ono ing impenku..

Kapan bisa ketemu,
Wusadane kangen lan rindu..
Koyo naliko semono,
Sineksen ombak samudro..

reff:
Rino wengi,
Mung memuji ben lestari..
Roso katresnan kang suci,
Angremboko lir kembang wangi..

Ayo bareng nyawiji,
Nyuwun ono ngarsaning gusti..
Tansaho sumunar,
Kadyo wulan kang ndadari..

reff:
Esemmu kang anglam-lami,
Soyo kangen jroning ati..
Tekomu tak enteni,
Tresnamu tak ugemi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *