Yaman Kapas


Nok-Neng-Sagita_3
Versi: Nok Neng Sagita

Kang wadi kang wadi oon,
Sun rindu sampe ketuwon..
Awan bengi katon wong demen,
Pengen kelakon..

Yen bengi sampe jam telu,
Mata merem bli bisa turu..
Lara aduh lara demene,
Ning sumsum kalbu..

reff:
Sering hayalan karo sampean,
Pangku pangkuan ning duwur wulan..

Bengene sengit sekien melas,
Pikiran gagas kaya di yaman kapas..

Yen bengi sampe jam telu,
Mata merem bli bisa turu..
Lara aduh lara demene,
Ning sumsum kalbu..

reff:
Sering hayalan karo sampean,
Pangku pangkuan ning duwur wulan..

Bengene sengit sekien melas,
Pikiran gagas kaya di yaman kapas..

Kang wadi kang wadi oon,
Sun rindu sampe ketuwon..
Awan bengi katon wong demen,
Pengen kelakon..
————-
[ver: lyrics]
[id: wkiihnca]
[ar: Nok Neng Sagita]
[ti: Yaman Kapas]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[00:01.08]Yaman Kapas
[00:31.03]
[00:34.03]>>>
[00:35.03]>>
[00:36.03]>
[00:37.03]Versi: Nok Neng Sagita
[00:37.03]Kang wadi kang wadi oon,
[00:42.60]Sun rindu sampe ketuwon..
[00:49.01]Awan bengi katon wong demen,
[00:54.49]Pengen kelakon..
[00:58.16]
[01:13.58]Yen bengi sampe jam telu,
[01:19.88]Mata merem bli bisa turu..
[01:26.05]Lara aduh lara demene,
[01:31.65]Ning sumsum kalbu..
[01:35.30]
[01:58.62]>>>
[01:59.62]>>
[02:00.62]>
[02:01.62]Sering hayalan karo sampean,
[02:07.40]Pangku pangkuan ning duwur wulan..
[02:15.06]
[02:27.44]Bengene sengit sekien melas,
[02:33.78]Pikiran gagas kaya di yaman kapas..
[02:40.93]
[02:42.21]Yen bengi sampe jam telu,
[02:48.21]Mata merem bli bisa turu..
[02:54.12]Lara aduh lara demene,
[02:59.85]Ning sumsum kalbu..
[03:03.72]
[03:27.08]>>>
[03:28.08]>>
[03:29.08]>
[03:30.08]Sering hayalan karo sampean,
[03:35.75]Pangku pangkuan ning duwur wulan..
[03:42.96]
[03:55.90]Bengene sengit sekien melas,
[04:02.19]Pikiran gagas kaya di yaman kapas..
[04:09.15]
[04:10.26]Kang wadi kang wadi oon,
[04:16.25]Sun rindu sampe ketuwon..
[04:22.35]Awan bengi katon wong demen,
[04:28.31]Pengen kelakon..
[04:32.42]
———-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s