Yaman Kapas

Versi: Nok Neng Sagita

Kang wadi kang wadi oon,
Sun rindu sampe ketuwon..
Awan bengi katon wong demen,
Pengen kelakon..

Yen bengi sampe jam telu,
Mata merem bli bisa turu..
Lara aduh lara demene,
Ning sumsum kalbu..

reff:
Sering hayalan karo sampean,
Pangku pangkuan ning duwur wulan..

Bengene sengit sekien melas,
Pikiran gagas kaya di yaman kapas..

Yen bengi sampe jam telu,
Mata merem bli bisa turu..
Lara aduh lara demene,
Ning sumsum kalbu..

reff:
Sering hayalan karo sampean,
Pangku pangkuan ning duwur wulan..

Bengene sengit sekien melas,
Pikiran gagas kaya di yaman kapas..

Kang wadi kang wadi oon,
Sun rindu sampe ketuwon..
Awan bengi katon wong demen,
Pengen kelakon..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *