Mung Tinggal Kenangan


Versi: Dewi Kirana

Lamunan ning tengahing wengi,
Gerimis bli mari mari..
Melasi ati kang sedih,
Mikiri demenan siji..

Sekien mung tinggal kenangan,
Wis dadi milike wong liyan..
Ora disangka jurang pemisah,
Cinta kita musnah lan sirna..

reff:
Senajan oh sayang putus hubungan,
Masih inget wong loro nangis barengan..

Kenangan sing indah tinggal kenangan,
Wis ora bisa dadi harapan..
Ati lara menderita kula nrima,
Mogaha oh sayang bahagia..

Sekien mung tinggal kenangan,
Wis dadi milike wong liyan..
Ora disangka jurang pemisah,
Cinta kita musnah lan sirna..

reff:
Senajan oh sayang putus hubungan,
Masih inget wong loro nangis barengan..

Kenangan sing indah tinggal kenangan,
Wis ora bisa dadi harapan..
Ati lara menderita kula nrima,
Mogaha oh sayang bahagia..

Lamunan ning tengahing wengi,
Gerimis bli mari mari..
Melasi ati kang sedih,
Mikiri demenan siji..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *