Ampun Getun

Sri-Avista_2
Versi: Sri Avista

Kebayang bayang ning mata,
Kelingan wong sing dicinta..
Janji arep setia, bli bakal gawe lara
Nyatane.. kakang pendusta..

Isin karo tangga batur,
Hati sun rasane hancur..
Wis lawas bebarengan, ngalor ngidul loroan
Nyatane.. putus ning dalan..

reff:
Ampun.. ampun..,
Beli nyangka yen bakal sulaya..

Tobat.. getun..,
Beli nyangka yen bakal hianat..
Lamon sing bengen weru,
Beli bakal sun kerayu..

Isin karo tangga batur,
Hati sun rasane hancur..
Wis lawas bebarengan, ngalor ngidul loroan
Nyatane.. putus ning dalan..

reff:
Ampun.. ampun..,
Beli nyangka yen bakal sulaya..

Tobat.. getun..,
Beli nyangka yen bakal hianat..
Lamon sing bengen weru,
Beli bakal sun kerayu..

Kebayang bayang ning mata,
Kelingan wong sing dicinta..
Janji arep setia, bli bakal gawe lara
Nyatane.. kakang pendusta..

Isin karo tangga batur,
Hati sun rasane hancur..
Wis lawas bebarengan, ngalor ngidul loroan
Nyatane.. putus ning dalan..
————
[ver: lyrics]
[id: suuzkaca]
[ar: Sri Avista]
[ti: Ampun Getun]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:48]
[00:01.09]Ampun Getun – Sri Avista
[00:33.09]
[00:36.09]>>>
[00:37.09]>>
[00:38.09]>
[00:39.09]Kebayang bayang ning mata,
[00:42.69]Kelingan wong sing dicinta..
[00:48.11]Janji arep setia,
[00:50.76]bli bakal gawe lara
[00:53.81]Nyatane.. kakang pendusta..
[00:59.66]
[01:05.46]Isin karo tangga batur,
[01:09.69]Hati sun rasane hancur..
[01:14.98]Wis lawas bebarengan,
[01:17.59]ngalor ngidul loroan
[01:20.63]Nyatane.. putus ning dalan..
[01:26.29]
[01:47.17]>>>
[01:48.17]>>
[01:49.17]>
[01:50.17]Ampun.. ampun..,
[01:56.17]Beli nyangka yen bakal sulaya..
[02:01.77]
[02:08.30]Tobat.. getun..,
[02:13.84]Beli nyangka yen bakal hianat..
[02:19.69]Lamon sing bengen weru,
[02:22.92]Beli bakal sun kerayu..
[02:28.59]Isin karo tangga batur,
[02:32.69]Hati sun rasane hancur..
[02:37.97]Wis lawas bebarengan,
[02:40.59]ngalor ngidul loroan
[02:43.72]Nyatane.. putus ning dalan..
[02:49.55]
[03:10.18]>>>
[03:11.18]>>
[03:12.18]>
[03:13.18]Ampun.. ampun..,
[03:19.04]Beli nyangka yen bakal sulaya..
[03:24.95]
[03:31.02]Tobat.. getun..,
[03:36.61]Beli nyangka yen bakal hianat..
[03:42.54]Lamon sing bengen weru,
[03:45.71]Beli bakal sun kerayu..
[03:51.30]Kebayang bayang ning mata,
[03:55.41]Kelingan wong sing dicinta..
[04:00.45]Janji arep setia,
[04:03.37]bli bakal gawe lara
[04:06.43]Nyatane.. kakang pendusta..
[04:12.21]
[04:18.06]Isin karo tangga batur,
[04:22.16]Hati sun rasane hancur..
[04:27.50]Wis lawas bebarengan,
[04:30.06]ngalor ngidul loroan
[04:33.17]Nyatane.. putus ning dalan..
[04:39.20]
————–
Preview:

Advertisements

Nggedebus

Batara-Group
versi: Batara Group

NGGEDEBUS, BUUSSS..
NGGEDEBUS, BUUSSS..
JANJIMU YO MUNG JANJI OBAT BIUS..

MALEM MINGGU DINANE, AKU KETEMU KOWE
NGGANDENG BOCAH LANANG..
KOWE NGGUYA NGGUYU, SAJAK RENO ATIMU
KOYO KERE KETIBAN NDARU..

PANCEN BAGUS RUPANE, GEDHE DUWUR DEDEGE
PANTES NING SANDINGMU..
BEDO KARO AWAKKU, MLARAT BONDO LAN RUPO
ORA POPO SAIKI MBOK GAWE GELO..

JANJIMU NGGEDEBUS, GAWE GELO ATIKU
SLENGAT SLENGIT NING NJERO DODOKU..
JANJIMU NGGEDEBUS, GAWE LORO DODOKU
ADUH GUSTI SUK MBEN WALESMU OPO..

NGGEDEBUS, BUUSSS..
NGGEDEBUS, BUUSSS..
JANJIMU YO MUNG JANJI OBAT BIUS..

reff:
PANCEN BAGUS RUPANE, GEDHE DUWUR DEDEGE
PANTES NING SANDINGMU..
BEDO KARO AWAKKU, MLARAT BONDO LAN RUPO
ORA POPO SAIKI MBOK GAWE GELO..

JANJIMU NGGEDEBUS, GAWE GELO ATIKU
SLENGAT SLENGIT NING NJERO DODOKU..
JANJIMU NGGEDEBUS, GAWE LORO DODOKU
ADUH GUSTI SUK MBEN WALESMU OPO..

NGGEDEBUS, BUUSSS..
NGGEDEBUS, BUUSSS..
JANJIMU YO MUNG JANJI OBAT BIUS..
————–
[ver: lyrics]
[id: bccpkcca]
[ar: Batara Group]
[ti: Nggedebus]
[al: We-Cen-Yu]
[by: yanilipatro]
[length: 04:10]
[00:00.50]Nggedebus, buusss..
[00:04.85]Nggedebus, buusss..
[00:09.26]Janjimu yo mung janji
[00:12.36]obat bius..
[00:17.05]Malem minggu dinane,
[00:21.29]Aku ketemu kowe,
[00:25.41]Nggandeng bocah lanang..
[00:31.10]Kowe ngguya ngguyu,
[00:35.76]Sajak reno atimu,
[00:40.14]Koyo kere ketiban ndaru..
[00:48.73]Pancen bagus rupane,
[00:52.38]Gedhe duwur dedege,
[00:56.73]Pantes ning sandingmu..
[01:02.92]Bedo karo awakku,
[01:06.99]Mlarat bondo lan rupo,
[01:11.55]Ora popo
[01:14.14]saiki mbok gawe gelo..
[01:19.51]Janjimu nggedebus,
[01:23.51]Gawe gelo atiku..
[01:27.92]Slengat slengit
[01:31.38]ning njero dodoku..
[01:35.39]Janjimu nggedebus,
[01:40.14]Gawe loro atiku..
[01:45.07]Aduh gusti
[01:47.19]Suk mben walesmu opo..
[01:53.64]Nggedebus busss,
[01:57.25]Nggedebus busss,
[02:01.67]Janjimu yo mung janji
[02:05.27]obat bius..
[02:08.63]
[02:11.05]==nggedebus – batara group==
[02:35.05]
[02:38.05]>>>
[02:39.05]>>
[02:40.05]>
[02:41.05]Pancen bagus rupane,
[02:44.67]Gedhe duwur dedege,
[02:48.75]Pantes ning sandingmu..
[02:55.28]Bedo karo awakku,
[02:59.19]Mlarat bondo lan rupo,
[03:03.56]Ora popo
[03:06.19]saiki mbok gawe gelo..
[03:12.64]Janjimu nggedebus,
[03:15.75]Gawe gelo atiku..
[03:20.66]Slengat slengit
[03:23.72]ning njero dodoku..
[03:29.12]Janjimu nggedebus,
[03:32.48]Gawe loro dodoku..
[03:37.08]Aduh gusti
[03:39.52]Suk mben walesmu opo..
[03:44.87]Nggedebus, buusss..
[03:49.47]Nggedebus, buusss..
[03:53.70]Janjimu yo mung janji
[03:57.32]obat bius..
[04:01.36]
—————
Preview:

Numpak Dokar

Dian-Ratih
versi: Dian Ratih

Numpak dokar senenge, yo kelenceran
Rame rame menyang sak koncoan..
Banyuwangi kutho tentrem asri,
Sesawangan nyenengno ring ati..

Rogojampi e konco saikine,
Blimbingsari asri pesisire..
Akeh warung yo warung lesehan,
Ojo lali nang iwak bakaran..

reff:
Hore hore.., hore hore hore..
Duh senenge, wis gadhug panggone..
Hore hore.., hore hore hore..
Blimbingsari panggonan hang asri..
Segorone gulung gulung yoro ombake,
Pating plencungan yo iwak-iwake..

Rogojampi e konco saikine,
Blimbingsari asri pesisire..
Akeh warung yo warung lesehan,
Ojo lali nang iwak bakaran..

reff:
Hore hore.., hore hore hore..
Duh senenge, wis gadhug panggone..
Hore hore.., hore hore hore..
Blimbingsari panggonan hang asri..
Segorone gulung gulung yoro ombake,
Pating plencungan yo iwak-iwake..

Rogojampi e konco saikine,
Blimbingsari asri pesisire..
Akeh warung yo warung lesehan,
Ojo lali nang iwak bakaran..

reff:
Hore hore.., hore hore hore..
Duh senenge, wis gadhug panggone..
Hore hore.., hore hore hore..
Blimbingsari panggonan hang asri..
Prau jukung membat mayun jolo disebar,
Emas berlian asile nelayan..

Numpak dokar senenge, yo kelenceran
Rame rame menyang sak koncoan..
Banyuwangi kutho tentrem asri,
Sesawangan nyenengno ring ati..
———–
[id: wqvoksca]
[ver: lyrics]
[ti: Numpak Dokar]
[ar: Dian Ratih]
[al: Banyuwangian]
[by: yanilipatro]
[length: 05:45]
[00:01.10]Numpak Dokar – Dian Ratih
[00:50.03]
[00:53.03]>>>
[00:54.03]>>
[00:55.03]>
[00:56.03]Numpak dokar senenge,
[00:59.93]yo kelenceran..
[01:03.05]Rame rame menyang sak koncoan..
[01:10.05]Banyuwangi kutho tentrem asri,
[01:16.59]Sesawangan nyenengno ring ati..
[01:24.15]
[01:30.23]Rogojampi e konco saikine,
[01:36.74]Blimbingsari asri pesisire..
[01:44.27]Akeh warung yo warung lesehan,
[01:51.39]Ojo lali nang iwak bakaran..
[01:58.51]
[02:26.03]>>>
[02:27.03]>>
[02:28.03]>
[02:29.03]Hore hore.., hore hore hore..
[02:35.43]Duh senenge, wis gadhug panggone..
[02:42.11]Hore hore.., hore hore hore..
[02:49.44]Blimbingsari panggonan hang asri..
[02:56.48]Segorone gulung gulung yoro ombake,
[03:02.98]Pating plencungan yo iwak-iwake..
[03:10.21]
[03:15.07]Rogojampi e konco saikine,
[03:21.58]Blimbingsari asri pesisire..
[03:28.61]Akeh warung yo warung lesehan,
[03:35.21]Ojo lali nang iwak bakaran..
[03:42.30]
[04:10.03]>>>
[04:11.03]>>
[04:12.03]>
[04:13.03]Hore hore.., hore hore hore..
[04:19.13]Duh senenge, wis gadhug panggone..
[04:26.48]Hore hore.., hore hore hore..
[04:32.70]Blimbingsari panggonan hang asri..
[04:40.09]Prau jukung membat mayun jolo disebar,
[04:47.53]Emas berlian asile nelayan..
[04:55.20]
[04:59.36]Numpak dokar senenge,
[05:02.44]yo kelenceran..
[05:05.98]Rame rame menyang sak koncoan..
[05:13.07]Banyuwangi kutho tentrem asri,
[05:19.67]Sesawangan nyenengno ring ati..
[05:26.57]
————-
Preview:

Putri Sejati

Sono-Istana
versi: Sono Istana

Lungguh jejeran, padang mbulan
Gegandengan bebarengan..
Marang katresnan,
Pacaran sir siran..

Bungah atiku nyawang sliramu
Ketemu kekasihku..
Kalung inten biru,
Tak kirimke tekan omahmu,
Gawe tondo tresnanku..

Ongko siji sing tak tresnani,
Ono putri siji sing tak labuhi..
Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..

reff:
Ongko siji sing tak tresnani,
Ono putri siji sing tak labuhi..
Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..

Lungguh jejeran, padang mbulan
Gegandengan bebarengan..
Marang katresnan,
Pacaran sir siran..

Bungah atiku nyawang sliramu
Ketemu kekasihku..
Kalung inten biru,
Tak kirimke tekan omahmu,
Gawe tondo tresnanku..

Ongko siji sing tak tresnani,
Ono putri siji sing tak labuhi..
Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..

Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..
Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..
————–
[ver: lyrics]
[id: ubnoizca]
[ar: Sono Istana]
[ti: Putri Sejati]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:19]
[00:01.06]Putri Sejati – Sono Istana
[00:28.48]
[00:31.48]>>>
[00:32.48]>>
[00:33.48]>
[00:34.48]Lungguh jejeran, padang mbulan
[00:39.05]Gegandengan bebarengan..
[00:49.52]Marang katresnan,
[00:55.44]Pacaran sir siran..
[01:02.65]Bungah atiku nyawang sliramu
[01:09.12]Ketemu kekasihku..
[01:17.84]Kalung inten biru,
[01:23.19]Tak kirimke tekan omahmu,
[01:28.84]Gawe tondo tresnanku..
[01:33.71]
[01:37.43]Ongko siji sing tak tresnani,
[01:50.25]Ono putri siji sing tak labuhi..
[02:04.62]Amung siji,
[02:08.79]Siji mung kowe putri kang sejati..
[02:15.88]
[03:13.37]>>>
[03:14.37]>>
[03:15.37]>
[03:16.37]Ongko siji sing tak tresnani,
[03:29.24]Ono putri siji sing tak labuhi..
[03:43.74]Amung siji,
[03:50.69]Siji mung kowe putri kang sejati..
[03:54.66]
[03:58.25]Lungguh jejeran, padang mbulan
[04:05.37]Gegandengan bebarengan..
[04:13.64]Marang katresnan,
[04:19.86]Pacaran sir siran..
[04:27.15]Bungah atiku nyawang sliramu
[04:33.31]Ketemu kekasihku..
[04:41.70]Kalung inten biru,
[04:47.48]Tak kirimke tekan omahmu,
[04:53.57]Gawe tondo tresnanku..
[04:58.18]
[05:01.84]Ongko siji sing tak tresnani,
[05:14.10]Ono putri siji sing tak labuhi..
[05:29.03]Amung siji,
[05:33.02]Siji mung kowe putri kang sejati..
[05:45.47]Amung siji,
[05:47.38]Siji mung kowe putri kang sejati..
[05:58.58]Amung siji,
[06:01.62]Siji mung kowe putri kang sejati..
[06:08.73]
————–
Preview:

Ketinggalan Sepur

Niken-Arisandi_1
versi: Niken Arisandi

Aa.a.a.a.a.a.a.a.a.a..
Ketinggalan sepur semendal atinisun,
Weruho gedigi sun ngawiti sulung..
Wis suwe roso demen,
Sun sidem wedi sing riko reken..

Ketinggalan sepur welas isun kesingkur,
Ati melang melung sing ono hang nginguk..
Kapesan awak isun,
Sing kuat rasane batin isun..
Ketinggalan sepur welas isun kesingkur..

reff:
Langit katon mendung, yaduh awak isun
Gludhuge jepretan, eluh deredesan..

Mulo salah isun, sing terang terangan
Saikine getun, kelangan nyang kembang..
Arepe mletik kesulungan..
Ketinggalan sepur welas isun kesingkur..

reff:
Langit katon mendung, yaduh awak isun
Gludhuge jepretan, eluh deredesan..

Mulo salah isun, sing terang terangan
Saikine getun, kelangan nyang kembang..
Arepe mletik kesulungan..

Ketinggalan sepur welas isun kesingkur,
Ati melang melung sing ono hang nginguk..
Kapesan awak isun,
Sing kuat rasane batin isun..
Ketinggalan sepur welas isun kesingkur..
————-
[ver: lyrics]
[id: suivibca]
[ar: Niken Arisandi]
[ti: Ketinggalan Sepur]
[al: Kendang Kempul]
[by: yanilipatro]
[length: 06:22]
[00:01.06]Aa.a.a.a.a.a.a.a.a.a..
[00:14.63]
[00:17.92]Ketinggal Sepur – Niken Arisandi
[00:44.47]
[00:47.47]>>>
[00:48.47]>>
[00:49.47]>
[00:50.47]Ketinggalan sepur
[00:54.16]semendal atinisun..
[00:58.66]Weruho gedigi
[01:01.86]sun ngawiti sulung..
[01:07.53]Wis suwe roso demen,
[01:14.59]Sun sidem
[01:17.36]wedi sing riko reken..
[01:22.25]
[01:30.39]Ketinggalan sepur
[01:34.55]welas isun kesingkur..
[01:38.99]Ati melang melung
[01:42.38]sing ono hang nginguk..
[01:48.23]Kapesan awak isun,
[01:55.19]Sing kuat rasane batin isun..
[02:03.80]Ketinggalan sepur
[02:07.15]welas isun kesingkur..
[02:12.24]
[02:48.00]>>>
[02:49.00]>>
[02:50.00]>
[02:51.00]Langit katon mendung,
[02:55.00]Yaduh awak isun..
[02:58.89]Gludhuge jepretan,
[03:03.00]Eluh deredesan..
[03:08.48]
[03:18.03]Mulo salah isun,
[03:21.56]Sing terang terangan..
[03:25.60]Saikine getun,
[03:29.59]Kelangan nyang kembang..
[03:35.63]Arepe mletik kesulungan..
[03:44.69]
[03:48.23]Ketinggalan sepur
[03:52.51]welas isun kesingkur..
[03:57.12]
[04:33.00]>>>
[04:34.00]>>
[04:35.00]>
[04:36.00]Langit katon mendung,
[04:39.85]Yaduh awak isun..
[04:44.13]Gludhuge jepretan,
[04:47.62]Eluh deredesan..
[04:52.04]
[05:03.22]Mulo salah isun,
[05:06.52]Sing terang terangan..
[05:10.44]Saikine getun,
[05:14.29]Kelangan nyang kembang..
[05:20.71]Arepe mletik kesulungan..
[05:28.54]
[05:33.47]Ketinggalan sepur
[05:36.95]welas isun kesingkur..
[05:41.79]Ati melang melung
[05:45.09]sing ono hang nginguk..
[05:50.26]Kapesan awak isun,
[05:57.04]Sing kuat rasane batin isun..
[06:05.86]Ketinggalan sepur
[06:09.60]welas isun kesingkur..
[06:15.32]
————-
Preview:

Moblong Moblong

Batara-Group
versi: Batara Group

E.. lha kae,
Sing tak tunggu jebule wis tekan kene..
Kla..mbine abang,
Rambut dowo moblong moblong ayu tenan..

A..dhuh senenge,
Malem minggu aku klakon mlaku mlaku..
Ngga..ndeng slirane,
Nonton bioskop lakone wuyung wuyungan..

Dasar nasib awak iki lagi hoki,
Kenal pisan kenyo ayu merak ati..
Iseng iseng ulan ngarep tak jak rabi,
Wangsulane mung mas mung mas mosok goro..
Klakon tak boyong..

E.. lha kae,
Sing tak tunggu jebule wis tekan kene..
Kla..mbine abang,
Rambut dowo moblong moblong ayu tenan..

A..dhuh senenge,
Malem minggu aku klakon mlaku mlaku..
Ngga..ndeng slirane,
Nonton bioskop lakone wuyung wuyungan..

reff:
E.. lha kae,
Sing tak tunggu jebule wis tekan kene..
Kla..mbine abang,
Rambut dowo moblong moblong ayu tenan..

A..dhuh senenge,
Malem minggu aku klakon mlaku mlaku..
Ngga..ndeng slirane,
Nonton bioskop lakone wuyung wuyungan..

Dasar nasib awak iki lagi hoki,
Kenal pisan kenyo ayu merak ati..
Iseng iseng ulan ngarep tak jak rabi,
Wangsulane mung mas mung mas mosok goro..
Klakon tak boyong..

E.. lha kae,
Sing tak tunggu jebule wis tekan kene..
Kla..mbine abang,
Rambut dowo moblong moblong ayu tenan..

A..dhuh senenge,
Malem minggu aku klakon mlaku mlaku..
Ngga..ndeng slirane,
Nonton bioskop lakone wuyung wuyungan..
Nonton bioskop lakone wuyung wuyungan..
Nonton bioskop lakone wuyung wuyungan..
Nonton bioskop lakone wuyung wuyungan..
———–
[ver: lyrics]
[id: pcssinca]
[ar: Batara Group]
[ti: Moblong Moblong]
[al: We-Cen-Yu]
[by: yanilipatro]
[length: 04:10]
[00:01.09]Moblong Moblong – Batara Group
[00:12.09]
[00:15.09]>>>
[00:16.09]>>
[00:17.09]>
[00:18.09]E.. lha kae,
[00:20.89]Sing tak tunggu
[00:22.09]jebule wis tekan kene..
[00:25.80]Kla..mbine abang,
[00:28.85]Rambut dowo
[00:29.99]moblong moblong ayu tenan..
[00:33.10]A..dhuh senenge,
[00:36.82]Malem minggu
[00:38.07]aku klakon mlaku mlaku..
[00:41.75]Ngga..ndeng slirane,
[00:44.88]Nonton bioskop
[00:46.04]lakone wuyung wuyungan..
[00:48.80]
[00:50.72]Dasar nasib awak iki lagi hoky,
[00:54.72]Kenal pisan kenyo ayu merak ati..
[00:58.81]Iseng iseng ulan ngarep tak jak rabi,
[01:02.66]Wangsulane mung mas
[01:04.46]mung mas mosok goro..
[01:08.37]Klakon tak boyong..
[01:10.32]
[01:13.84]E.. lha kae,
[01:17.00]Sing tak tunggu
[01:17.71]jebule wis tekan kene..
[01:21.35]Kla..mbine abang,
[01:24.65]Rambut dowo
[01:25.60]moblong moblong ayu tenan..
[01:29.87]A..dhuh senenge,
[01:32.92]Malem minggu
[01:33.62]aku klakon mlaku mlaku..
[01:37.15]Ngga..ndeng slirane,
[01:40.69]Nonton bioskop
[01:41.52]lakone wuyung wuyungan..
[01:44.18]
[02:24.09]>>>
[02:25.09]>>
[02:26.09]>
[02:27.09]E.. lha kae,
[02:30.09]Sing tak tunggu
[02:31.56]jebule wis tekan kene..
[02:34.70]Kla..mbine abang,
[02:38.24]Rambut dowo
[02:39.41]moblong moblong ayu tenan..
[02:43.16]A..dhuh senenge,
[02:46.15]Malem minggu
[02:47.67]aku klakon mlaku mlaku..
[02:50.32]Ngga..ndeng slirane,
[02:54.05]Nonton bioskop
[02:55.39]lakone wuyung wuyungan..
[02:57.84]
[03:00.03]Dasar nasib awak iki lagi hoky,
[03:04.13]Kenal pisan kenyo ayu merak ati..
[03:08.75]Iseng iseng ulan ngarep tak jak rabi,
[03:12.42]Wangsulane mung mas
[03:13.99]mung mas mosok goro..
[03:17.65]Klakon tak boyong..
[03:20.08]
[03:23.06]E.. lha kae,
[03:26.38]Sing tak tunggu
[03:27.24]jebule wis tekan kene..
[03:30.92]Kla..mbine abang,
[03:34.15]Rambut dowo
[03:34.96]moblong moblong ayu tenan..
[03:39.32]A..dhuh senenge,
[03:42.25]Malem minggu
[03:43.04]aku klakon mlaku mlaku..
[03:46.79]Ngga..ndeng slirane,
[03:50.03]Nonton bioskop
[03:51.25]lakone wuyung wuyungan..
[03:54.00]Nonton bioskop
[03:55.05]lakone wuyung wuyungan..
[03:57.73]Nonton bioskop
[03:59.21]lakone wuyung wuyungan..
[04:01.77]Nonton bioskop
[04:03.07]lakone wuyung wuyungan..
[04:05.88]
————-
Preview:

Kebak Tresnamu

Dewi-Marcella_1
versi: Dewi Marcella

Pr:
Mas opo kowe ra ngerteni,
Yen wengi tansah tak kangeni..
Mulo enggalo bali,
Tombo kangen iki..

Lk:
Dik tenan aku yo wis ngerti,
Yen tansah terus mbok kangeni..
Dongakno aku enggal bali,
Ngobati kangenmu..

Ft:
Atiku atiku tansah kebak ing rindu,
Rasaku tresnaku mili mbrebes lumintu,
Jiwaku nafasku tansah nyebut asmamu..

Kangenku dongaku mung njuk nyuwun slametmu,
Setyaku estuku mantep nuju sliramu,
Angenku ngipiku tansah kebak tresnamu..

reff:
Pr:
Malampu lampu kutho iki,
Sing setyo tansah dadi saksi..
Pepetenge ati iki,
Mbendung kangen rindu..

Lk:
Dik tenan aku yo wis ngerti,
Yen tansah terus mbok kangeni..
Dongakno aku enggal bali,
Ngobati kangenmu..

Ft:
Atiku atiku tansah kebak ing rindu,
Rasaku tresnaku mili mbrebes lumintu,
Jiwaku nafasku tansah nyebut asmamu..

Kangenku dongaku mung njuk nyuwun slametmu,
Setyaku estuku mantep nuju sliramu,
Angenku ngipiku tansah kebak tresnamu..

Atiku atiku tansah kebak ing rindu,
Rasaku tresnaku mili mbrebes lumintu,
Jiwaku nafasku tansah nyebut asmamu..

Kangenku dongaku mung njuk nyuwun slametmu,
Setyaku estuku mantep nuju sliramu,
Angenku ngipiku tansah kebak tresnamu..
———–
[ver: lyrics]
[ar: Dewi Marcella]
[ti: Kebak Tresnamu]
[al: Dangdut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:18]
[00:01.20]Kebak Tresnamu – Dewi Marcella
[00:41.03]
[00:44.03]>>>
[00:45.03]>>
[00:46.03]>
[00:47.03]Pr: Mas opo kowe ra ngerteni,
[00:51.03]Pr: Yen wengi tansah tak kangeni..
[00:55.16]Pr: Mulo enggalo bali,
[00:59.30]Pr: Tombo kangen iki..
[01:05.19]Lk: Dik tenan aku yo wis ngerti,
[01:10.19]Lk: Yen tansah terus mbok kangeni..
[01:18.64]Lk: Dongakno aku enggal bali,
[01:18.67]Lk: Ngobati kangenmu..
[01:24.97]Ft: Atiku atiku
[01:27.34]Ft: tansah kebak ing rindu..
[01:30.09]Ft: Rasaku tresnaku
[01:31.63]Ft: mili mbrebes lumintu..
[01:34.45]Ft: Jiwaku nafasku
[01:36.17]Ft: tansah nyebut asmamu..
[01:41.21]Ft: Kangenku dongaku
[01:44.75]Ft: mung njuk nyuwun slametmu..
[01:47.57]Ft: Setyaku estuku
[01:49.52]Ft: mantep nuju sliramu..
[01:51.75]Ft: Angenku ngipiku
[01:54.07]Ft: tansah kebak tresnamu..
[01:58.90]
[02:21.48]>>>
[02:22.48]>>
[02:23.48]>
[02:24.48]Pr: Malampu lampu kutho iki,
[02:28.80]Pr: Sing setyo tansah dadi saksi..
[02:33.23]Pr: Pepetenge ati iki,
[02:37.28]Pr: Mbendung kangen rindu..
[02:42.50]Lk: Dik tenan aku yo wis ngerti,
[02:48.21]Lk: Yen tansah terus mbok kangeni..
[02:52.69]Lk: Dongakno aku enggal bali,
[02:56.86]Lk: Ngobati kangenmu..
[03:03.39]Ft: Atiku atiku
[03:05.56]Ft: tansah kebak ing rindu..
[03:07.88]Ft: Rasaku tresnaku
[03:10.05]Ft: mili mbrebes lumintu..
[03:12.23]Ft: Jiwaku nafasku
[03:14.29]Ft: tansah nyebut asmamu..
[03:20.13]Ft: Kangenku dongaku
[03:22.99]Ft: mung njuk nyuwun slametmu..
[03:25.55]Ft: Setyaku estuku
[03:27.42]Ft: mantep nuju sliramu..
[03:29.78]Ft: Angenku ngipiku
[03:32.08]Ft: tansah kebak tresnamu..
[03:36.37]Ft: Atiku atiku
[03:40.50]Ft: tansah kebak ing rindu..
[03:42.92]Ft: Rasaku tresnaku
[03:45.29]Ft: mili mbrebes lumintu..
[03:47.21]Ft: Jiwaku nafasku
[03:49.46]Ft: tansah nyebut asmamu..
[03:55.80]Ft: Kangenku dongaku
[03:58.04]Ft: mung njuk nyuwun slametmu..
[04:00.41]Ft: Setyaku estuku
[04:02.64]Ft: mantep nuju sliramu..
[04:04.70]Ft: Angenku ngipiku
[04:07.06]Ft: tansah kebak tresnamu..
[04:11.54]
————-
Preview: