Mablak Mablak

Versi: Brodin ft. Citra Marcelina

Pr:
Mablak mablak mas..mas.., wis mablak mablak
Ndang mlebuo lawangku kadhung tak bukak..
Wis seminggu aku ra tau mbok ajak,
Ngempet rindu rasane ngrusakne awak..

Mablak mablak mas..mas.., wis mablak mablak
Ndang mlebuo neng njero luweh kepenak..
Aku emoh yen metu ora pamit bapak,
Mengko ndak diarani prawan sing rusak..

reff:
Lk:
Dino senin seloso tumekan kemis,
Udan terus gerimis ra uwis uwis..
Kangenku bebasane sak gunung wilis,
Kepengen nggeget lambemu sing tipis..

Dino jum’at sabtu maleme minggu,
Iku dino sing paling tak tunggu tunggu..
Wayahe aku njaluk obate rindu,
Sambut aku dengan pelukan hangatmu..

Pr:
Mablak mablak mas..mas.., wis mablak mablak
Ndang mlebuo lawangku uwis tak bukak..
Jo kesuwen neng njobo ora kepenak,
Ndang mlebuo lawangku wis mablak mablak..

reff:
Lk:
Dino senin seloso tumekan kemis,
Udan terus gerimis ra uwis uwis..
Kangenku bebasane sak gunung wilis,
Kepengen nggeget lambemu sing tipis..

Dino jum’at sabtu maleme minggu,
Iku dino sing paling tak tunggu tunggu..
Wayahe aku njaluk obate rindu,
Sambut aku dengan pelukan hangatmu..

Pr:
Mablak mablak mas..mas.., wis mablak mablak
Ndang mlebuo lawangku uwis tak bukak..
Jo kesuwen neng njobo ora kepenak,
Ndang mlebuo lawangku wis mablak mablak..
Ndang mlebuo lawangku wis mablak mablak..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *