Pacarku Pacaran Karo Pacare


Versi: Yusnia Paramitha

RINO WENGI TANSAH TAK IMPI IMPI,
RINO WENGI TANSAH ONO JRONING ATI..
AKU RA BISO MEDHOT TALI KATRESNANMU,
SENAJAN AKU MUNG WANITO SELINGKUHANMU..

NANGING SAIKI AKU WIS RA BISO NAHAN,
NANGING SAIKI KANGENKU ONO MBUN-MBUNAN..
PENGEN KETEMU ISONE NYAWANG FOTOMU,
KOWE LAGI ONO PANGGONE PACAR RESMIMU..

PACARKU ISIH PACARAN KARO PACARE..
(PACARKU) ISIH KANGENAN KARO PACARE..
(PACARKU) AKU KANGEN RINDU..
RINDU KETEMU SLIRAMU..

PACARKU ISIH PACARAN KARO PACARE..
(PACARKU) ISIH MESRAAN KARO PACARE..
(PACARKU) SEGERALAH KAU DATANG..
RINDUKU SUDAH TAK TERTAHAN..
BERTEMU KAU IDAMAN..

reff:
RINO WENGI TANSAH TAK IMPI IMPI,
RINO WENGI TANSAH ONO JRONING ATI..
AKU RA BISO MEDHOT TALI KATRESNANMU,
SENAJAN AKU MUNG WANITO SELINGKUHANMU..

PACARKU ISIH PACARAN KARO PACARE..
(PACARKU) ISIH KANGENAN KARO PACARE..
(PACARKU) AKU KANGEN RINDU..
RINDU KETEMU SLIRAMU..

PACARKU ISIH PACARAN KARO PACARE..
(PACARKU) ISIH MESRAAN KARO PACARE..
(PACARKU) SEGERALAH KAU DATANG..
RINDUKU SUDAH TAK TERTAHAN..

PACARKU ISIH PACARAN KARO PACARE..
(PACARKU) ISIH KANGENAN KARO PACARE..
(PACARKU) AKU KANGEN RINDU..
RINDU KETEMU SLIRAMU..

PACARKU ISIH PACARAN KARO PACARE..
(PACARKU) ISIH MESRAAN KARO PACARE..
(PACARKU) SEGERALAH KAU DATANG..
RINDUKU SUDAH TAK TERTAHAN..
BERTEMU KAU IDAMAN..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *