Masih Kangen


Versi: Yoshica Komara

Dasare masih demen,
Buktine masih kangen..
Kadang kadang ati kelayu..
Bli tahan rasa pengen ketemu..
Kepaksa pisah dudu putus ning dalan,
Kepaksa pisah mungkin karna suratan..

Inget waktu pisahan,
Tetangisan barengan..
Bli sadar nangis ning pangkonane..
Kien cuma tinggal bayangane..

reff:
Sing tek getuni sing tek lamuni,
Cinta sejati sayang ora dadi siji..

Memang jodoh pati kuasa illahi,
Najan wis ngucap janji ora pasti dadi siji..
Sing tabah oh kasih aja cilik ati,
Cinta kang sejati tetep abadi..

Inget waktu pisahan,
Tetangisan barengan..
Bli sadar nangis ning pangkonane..
Kien cuma tinggal bayangane..

reff:
Sing tek getuni sing tek lamuni,
Cinta sejati sayang ora dadi siji..

Memang jodoh pati kuasa illahi,
Najan wis ngucap janji ora pasti dadi siji..
Sing tabah oh kasih aja cilik ati,
Cinta kang sejati tetep abadi..

Dasare masih demen,
Buktine masih kangen..
Kadang kadang ati kelayu..
Bli tahan rasa pengen ketemu..
Kepaksa pisah dudu putus ning dalan,
Kepaksa pisah mungkin karna suratan..

Inget waktu pisahan,
Tetangisan barengan..
Bli sadar nangis ning pangkonane..
Kien cuma tinggal bayangane..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *