Gampang Minggat


Versi: Yusnia Paramitha

Sak tenane,
Aku kangen kowe wong bagus..
Senajan bodymu,
Kenceng koyok gelugu..

Sak tenane,
Aku tresno karo sliramu..
Senajan untumu,
Setitik rodo’ metu..

Sayange siji,
Sing ndadekne aku ra kuat..
Durung dadi bojo,
Kowe gampang minggat..

Sayange siji,
Sing ndadekne atiku mamang..
Durung dadi bojo,
Kowe gampang ilang..

Tak takokne pakde mardi,
Jarene kowe neng kali..
Tak takokne kang mujiran,
Jarene kowe neng ratan..

Tak parani menyang kali,
Sikilku keplenyok tai..
Tak parani menyang ratan,
Raiku dislentak jaran..

reff:
Mblanjani akeh nggunem,
Mblanjani tithik nyangkem..
Yen ngongkon masak ndekem,
Yen ngongkon adang angkrem,
Opo kowe rodo’ mendem..

Dikongkon ngidul ngalor,
Dikongkon ngalor ngidul..
Dikongkon ngetan ngulon,
Dikongkon ngulon ngetan..
Opo kowe pancen edan..

reff:
Sak tenane,
Aku kangen kowe wong bagus..
Senajan bodymu,
Kenceng koyok gelugu..

Sak tenane,
Aku tresno karo sliramu..
Senajan untumu,
Setitik rodo’ metu..

Sayange siji,
Sing ndadekne aku ra kuat..
Durung dadi bojo,
Kowe gampang minggat..

Sayange siji,
Sing ndadekne atiku mamang..
Durung dadi bojo,
Kowe gampang ilang..

Tak takokne pakde mardi,
Jarene kowe neng kali..
Tak takokne kang mujiran,
Jarene kowe neng ratan..

Tak parani menyang kali,
Sikilku keplenyok tai..
Tak parani menyang ratan,
Raiku dislentak jaran..

reff:
Mblanjani akeh nggunem,
Mblanjani tithik nyangkem..
Yen ngongkon masak ndekem,
Yen ngongkon adang angkrem,
Opo kowe rodo’ mendem..

Dikongkon ngidul ngalor,
Dikongkon ngalor ngidul..
Dikongkon ngetan ngulon,
Dikongkon ngulon ngetan..
Opo kowe pancen edan..
Opo kowe pancen edan..
Opo kowe pancen edan..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *