Ora Kudu Nduweni


Versi: Susan

Yen tak roso lan tak dulu,
Sliramu opo tresno aku..
Nanging ora sak mesthine,
Yen ditempuh mbuh dadine..

Sliramu kudu percoyo,
Yen tresno rakeno dioyo..
Lan ora kudu nduweni,
Yo mung gusti kang agawe pesthi..

Nanging aku ra rumongso,
Ojo banget anggonmu tresno..
Aku njur kudune piye,
Roso ewuh ing atiku..

Mulo lilakno tak matur,
Tresnamu ojo nganti nglantur..
Enggalo antuk panglipur,
Mundhak atimu sansoyo ajur..

reff:
Nanging aku ra rumongso,
Ojo banget anggonmu tresno..
Aku njur kudune piye,
Roso ewuh ing atiku..

Mulo lilakno tak matur,
Tresnamu ojo nganti nglantur..
Enggalo antuk panglipur,
Mundhak atimu sansoyo ajur..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *