Sing Duwe Nyali

Versi: Suliyana

Embuh kudu teko ngendi,
Ulihe isun ngawiti..
Ono sewu roso,
Noring njero dodo..
Tapi sing biso kewetu..

Paran hang kudu sun lakoni,
Kanggo nyampekno roso iki..
Kudu sun akoni sun sing duwe nyali,
Esem riko hang sing nguwati..

reff:
Itungan taun lawase,
Sabar isun ngenteni..
Myakne biso parek ambi riko..

Tapi apuwo serto,
Riko nong ngarep moto..
Isun mung koyo wong kelangan doyo..

Kaku.. rasane lambe iki..
Abot.. rasane suworo iki..
Kadhung isun nyawang,
Ono mendung nong pelipis moto riko..

reff:
Embuh kudu teko ngendi,
Ulihe isun ngawiti..
Ono sewu roso,
Noring njero dodo..
Tapi sing biso kewetu..

Paran hang kudu sun lakoni,
Kanggo nyampekno roso iki..
Kudu sun akoni sun sing duwe nyali,
Esem riko hang sing nguwati..

reff:
Itungan taun lawase,
Sabar isun ngenteni..
Myakne biso parek ambi riko..

Tapi apuwo serto,
Riko nong ngarep moto..
Isun mung koyo wong kelangan doyo..

Kaku.. rasane lambe iki..
Abot.. rasane suworo iki..
Kadhung isun nyawang,
Ono mendung nong pelipis moto riko..

Kaku.. rasane lambe iki..
Abot.. rasane suworo iki..
Kadhung isun nyawang,
Ono mendung nong pelipis moto riko..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *