Rah Usah Neko Neko

Versi: Lilian Tordjo ft. Robert A.

Pr:
Wong lanang baguse kok koyo petruk mas,
Sembodo tandange lan gagah ngadekane..
Lk:
Wong wadon ayune koyo kleting kuning ndhuk,
Budhal nyambut gawe masa’ane uenak tenan..

Lk:
Ra perduli sambel gocek karo bakaran teri,
Aku lan kowe poko’e selawase biso dadi siji..
Ra usah sedih angger kowe tresno karo awakku,
Mengko mesti diparingi slamet idi pangestu..

Pr:
Tak turuti opo mas petruk penjalukmu,
Pokok’e mengko mesti nggowo sing akeh..
Lk:
Aduh aduh ndhuk kleting kuning sisihanku,
Isik tanggal limolas sak kathok wah isik kothong..

Lk:
Ra perduli sambel gocek karo bakaran teri,
Aku lan kowe poko’e selawase biso dadi siji..
Ra usah sedih angger kowe tresno karo awakku,
Mengko mesti diparingi slamet idi pangestu..

reff:
Lk:
Ra perduli sambel gocek karo bakaran teri,
Aku lan kowe poko’e selawase biso dadi siji..
Ra usah sedih angger kowe tresno karo awakku,
Mengko mesti diparingi slamet idi pangestu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *