Pupusing Nelongso

Versi: Erick Sukir Genk ft. Sarah Brillyan

Lk:
Kenek opo sifatmu saiki wis bedo,
Kowe ninggalke aku mentingke wong liyo..
Opo roso tresnamu saiki wis sirno,
Koyo nglumut ing pinggir segoro..

Pr:
Sesek ning njero dodo pancen nglara’ake,
Arep kepiye meneh kowe wong ra nduwe..
Ojo selak batinmu marang kahananmu,
Kangmas pupusen roso tresnomu..

Lk:
Opo iki sak tenane takdirku sing njawabke,
Sliramu bedo ati bedo lambe..
Pr:
Wis kadhung mati rosoku kangmas rungokno tangisku,
Becik’e kowe lungo soko uripku..

Lk:
Paribasan ngranggih lintang ning angkoso,
Kowe tego gawe loro marang tresno..
Pr:
Iki wis dalanku pilihane wong tuwaku,
Sepurane yen gawe loro atimu..

reff:
Pr:
Sesek ning njero dodo pancen nglara’ake,
Arep keipye meneh kowe wong ra nduwe..
Ojo selak batinmu marang kahananmu,
Kangmas pupusen roso tresnomu..

Lk:
Opo iki sak tenane takdirku sing njawabke,
Sliramu bedo ati bedo lambe..
Pr:
Wis kadhung mati rosoku kangmas rungokno tangisku,
Becik’e kowe lungo soko uripku..

Lk:
Opo iki sak tenane takdirku sing njawabke,
Sliramu bedo ati bedo lambe..
Pr:
Wis kadhung mati rosoku kangmas rungokno tangisku,
Becik’e kowe lungo soko uripku..

Lk:
Paribasan ngranggih lintang ning angkoso,
Kowe tego gawe loro marang tresno..
Pr:
Iki wis dalanku pilihane wong tuwaku,
Sepurane yen gawe loro atimu..
Sepurane yen gawe loro atimu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *