Sing Duwe Welas

Versi: Suliyana

Kariyo sing ono pungkas pungkase,
Uliye kadhung natoni ati iki..
Amit amit kari sing ono putuse,
Isun kesel ngabeti..

Opo tah riko mulo kulino,
Mbeset ati ngejur roso..
Edeng edeng sun riko pateni,
Isun yo riko pateni..

reff:
Nyoto riko sing welas,
Nong awak isun hang ngeboti riko..
Sampek sun gering,
Serang keseron mikirno riko..

Ojo mung biso nangis,
Tapi mikiro kelendi apike..
Isun wis sing kuat,
Ngelakoni urip ambi riko..

Opo tah riko mulo kulino,
Mbeset ati ngejur roso..
Edeng edeng sun riko pateni,
Isun yo riko pateni..

reff:
Nyoto riko sing welas,
Nong awak isun hang ngeboti riko..
Sampek sun gering,
Serang keseron mikirno riko..

Ojo mung biso nangis,
Tapi mikiro kelendi apike..
Isun wis sing kuat,
Ngelakoni urip ambi riko..
Ngelakoni urip ambi riko..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *