Kelangan Awakmu


Lirik Lagu Sanguturu ke-3050 Kelangan Awakmu
Versi: Ike Lorentya

SAK MARINE KOWE NINGGAL AKU,
RASANE NANGIS ATIKU..
NELONGSO URIPKU NGERINTIH ATIKU,
MERGO AKU KELANGAN AWAKMU..

TAK AKONI KABEH PANCEN SALAHKU,
SING TAK JALUK SEPUROEN AKU..
TERIMONEN AKU SAK IKHLAS ATIMU,
AKU RA ISO URIP TANPOMU..

KELANGAN AWAKMU NELONGSO URIPKU,
DINO DINO NANGIS ATIKU..
MERGO KOWE RA ONO SING ISO NGGANTENI,
SEWU SIJI RA ONO SING ISO MADHANI..

KELANGAN AWAKMU KERONTO URIPKU,
DINO DINO TETEH ATIKU..
MERGO KOWE RA ONO SING ISO NGGANTENI,
PUJAAN HATI SING RA ISO DI PADHANI..

reff:
SAK MARINE KOWE NINGGAL AKU,
RASANE NANGIS ATIKU..
NELONGSO URIPKU NGERINTIH ATIKU,
MERGO AKU KELANGAN AWAKMU..

TAK AKONI KABEH PANCEN SALAHKU,
SING TAK JALUK SEPUROEN AKU..
TERIMONEN AKU SAK IKHLAS ATIMU,
AKU RA ISO URIP TANPOMU..

KELANGAN AWAKMU NELONGSO URIPKU,
DINO DINO NANGIS ATIKU..
MERGO KOWE RA ONO SING ISO NGGANTENI,
SEWU SIJI RA ONO SING ISO MADHANI..

KELANGAN AWAKMU KERONTO URIPKU,
DINO DINO TETEH ATIKU..
MERGO KOWE RA ONO SING ISO NGGANTENI,
PUJAAN HATI SING RA ISO DI PADHANI..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *