Kari Mlangkring

Versi: Susy Febiyana

Kula duwe laki,
Kerjane mung turu awan..
Bli melas ning rabi,
Ora mikir kebutuhan..

Anak kudu jajan,
Angger rabi sing kangelan..
Luruh sandang pangan,
Awan bengi kedangsakan..

reff:
Pikir diwolak walik,
Molah sampe njungkel malik..
Sing dadi laki,
Kari mlangkring merem melik..

Awan kerasa panas,
Kringet kaya adus keramas..
Apa kakang ora melas,
Arep betek laka beras..

Anak kudu jajan,
Angger rabi sing kangelan..
Luruh sandang pangan,
Awan bengi kedangsakan..

reff:
Pikir diwolak walik,
Molah sampe njungkel malik..
Sing dadi laki,
Kari mlangkring merem melik..

Awan kerasa panas,
Kringet kaya adus keramas..
Apa kakang ora melas,
Arep betek laka beras..

Kula duwe laki,
Kerjane mung turu awan..
Bli melas ning rabi,
Ora mikir kebutuhan..

Anak kudu jajan,
Angger rabi sing kangelan..
Luruh sandang pangan,
Awan bengi kedangsakan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *