Rencho


Versi: Nella Kharisma

Pisanan aku pengen kenalan,
Koncone bojone kancaku jan ayu tenan..
Kepindho aku dadi gregetan,
Pendekatan mugo ndang aku cepet dadian..

Asline aku eneng sing nduwe,
Sewalik’e jebul dekne yo eneng sing nduwe..
Rapopo sing penting podo ngertine,
Main mburi njogo ati siji lan sijine..

Aku wis kadhung tresno,
Nanging keloro loro..
Rencho renchonen atiku,
Rencho ukiren katresnanku..
Ojo kondho kondho karo pacarmu,
Yen aku main mburi karo sliramu..

Rencho tak tunggu tekamu,
Rencho tak tunggu jawabanmu..
Ojo lali karo lagune mas tony,
Hidup ini yang penting happy don’t worry..
Don’t worry..don’t worry..

reff:
Asline aku eneng sing nduwe,
Sewalik’e jebul dekne yo eneng sing nduwe..
Rapopo sing penting podo ngertine,
Main mburi njogo ati siji lan sijine..

Aku wis kadhung tresno,
Nanging keloro loro..
Rencho renchonen atiku,
Rencho ukiren katresnanku..
Ojo kondho kondho karo pacarmu,
Yen aku main mburi karo sliramu..

Rencho tak tunggu tekamu,
Rencho tak tunggu jawabanmu..
Ojo lali karo lagune mas tony,
Hidup ini yang penting happy don’t worry..
Don’t worry..don’t worry..

reff:
Asline aku eneng sing nduwe,
Sewalik’e jebul dekne yo eneng sing nduwe..
Rapopo sing penting podo ngertine,
Main mburi njogo ati siji lan sijine..

Aku wis kadhung tresno,
Nanging keloro loro..
Rencho renchonen atiku,
Rencho ukiren katresnanku..
Ojo kondho kondho karo pacarmu,
Yen aku main mburi karo sliramu..

Rencho tak tunggu tekamu,
Rencho tak tunggu jawabanmu..
Ojo lali karo lagune mas tony,
Hidup ini yang penting happy don’t worry..

Rencho renchonen atiku,
Rencho ukiren katresnanku..
Ojo kondho kondho karo pacarmu,
Yen aku main mburi karo sliramu..

Rencho tak tunggu tekamu,
Rencho tak tunggu jawabanmu..
Ojo lali karo lagune mas tony,
Hidup ini yang penting happy don’t worry..
Don’t worry..don’t worry..
Don’t worry..don’t worry..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *