Sing Tah Tungu


Versi: Irama Smeltkroes

Hello sayang kepiye kabarmu,
Wis suwe ra petuk marang sliramu..
Opo kowe wis lali aku,
Nanging aku iki kangen sliramu..

Hello sayang nandi sliramu,
Aku pengen nyedhak’i awakmu..
Uwis suwe ra ketemu,
Nandi toh sliramu..

Wo o o o.. (wo o o o..)
Kangen awakku.. (kangen awakku..)
Marang sliramu..,
sing tak tunggu tunggu..

Owwo sayang.. (o o.. sayang..)
Kangen awakku.. (kangen awakku..)
Marang katresnanku..,
Sing tak tresnani tekan pati..

reff:
Hello sayang kepiye kabarmu,
Wis suwe ra petuk marang sliramu..
Opo kowe wis lali aku,
Nanging aku iki kangen sliramu..

Wo o o o.. (wo o o o..)
Kangen awakku.. (kangen awakku..)
Marang sliramu..,
sing tak tunggu tunggu..

Owwo sayang.. (o o.. sayang..)
Kangen awakku.. (kangen awakku..)
Marang katresnanku..,
Sing tak tresnani tekan pati..

Hello sayang nandi sliramu,
Aku pengen nyedhak’i awakmu..
Uwis suwe ra ketemu,
Nandi toh sliramu..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *