Opo Gunane

Versi: Sukir Genk

Saben wektu ngajak padu,
Po wis ra sayang aku..
Peh aku ora nuruti,
Banjur trus kok nesoni..

Minggu wingi njaluk klambi,
Saiki ali ali..
Kuatku tuku peniti,
Oh my love i am sorry..

Suwe suwe yen tak pekso,
Atiku keloro loro..
Ra kuat ngladeni atimu,
Nuruti kekarepanmu..

Opo gunane, pacaran karo kowe
Opo gunane, nduwe yang koyo kowe..
Marai bangkrut, tresnamu koyo entut
Duitku mabrut, bondoku nganti kukut..

reff:
Saben wektu ngajak padu,
Po wis ra sayang aku..
Peh aku ora nuruti,
Banjur trus kok nesoni..

Minggu wingi njaluk klambi,
Saiki ali ali..
Kuatku tuku peniti,
Oh my love i am sorry..

Suwe suwe yen tak pekso,
Atiku keloro loro..
Ra kuat ngladeni atimu,
Nuruti kekarepanmu..

Opo gunane, pacaran karo kowe
Opo gunane, nduwe yang koyo kowe..
Marai bangkrut, tresnamu koyo entut
Duitku mabrut, bondoku nganti kukut..

Ayo woyo (woyo), mekso ora (ora)
Ora woyo (woyo), ora kroso..
Ayo woyo (woyo), mekso ora (ora)
Ora woyo (woyo), ora kroso..

Ora ngentut (ngentut), ngentut ora (ora)
Ora ngentut (ngentut), ora lego..
Ayo ngentut (ngentut), ngentut ora (ora)
Ayo ngentut (ngentut), ora popo..
Yo ben lego..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *