Marai Cemburu


Versi: Via Vallen

Nggumun lingguh jejer kowe,
Tak gagas tanganmu sibuk dolanan hp..
Mbok yo rodo’ nglirik aku,
Po ra ngerti yen aku kangen sliramu..

Winggi kowe uwis janji,
Kebiasaanmu ra bakal kok baleni..
Ngamplah olehku ngandani,
Po ra kesel ben wektu ngobahne driji..

Pengen mbanting hpmu,
Lan tak taleni tanganmu..
Supoyo kowe ngerti gedhe roso tresnoku,
Sayang nggagaso aku..

Pengen mbanting hpmu,
Lan tak taleni tanganmu..
Supoyo kowe ngerti gedhe roso tresnoku,
Sayang nggagaso aku..

reff:
Pengen mbanting hpmu,
Lan tak taleni tanganmu..
Supoyo kowe ngerti gedhe roso tresnoku,
Sayang nggagaso aku..

Pengen mbanting hpmu,
Lan tak taleni tanganmu..
Supoyo kowe ngerti gedhe roso tresnoku,
Sayang nggagaso aku..

Pengen mbanting hpmu,
Lan tak taleni tanganmu..
Supoyo kowe ngerti gedhe roso tresnoku,
Sayang nggagaso aku..

Pengen mbanting hpmu,
Lan tak taleni tanganmu..
Supoyo kowe ngerti gedhe roso tresnoku,
Sayang nggagaso aku..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *