Kidung Kangen

Versi: Lilin Herlina

Tak simpen kangen jroning ati,
Mergo suwe wektu nandang kangen iki..
Tak coba ngilangke ning jero ati,
Tansoyo kangenku setengah mati..

Tak jaluk wenehono wektu,
Senajan sak kedhip sambangen aku..
Tambane loro kangening atiku,
Mung sesandingan karo sliramu..

reff:
Liwat kidung kangen, iki sing ra biso..
Surutke kangenku, lan gede tresnaku..
Liwat kidung kangen, titip roso tresno..
Ngertio sliramu, setengah mati kangenku..

reff:
Tak simpen kangen jroning ati,
Mergo suwe wektu nandang kangen iki..
Tak coba ngilangke ning jero ati,
Tansoyo kangenku setengah mati..

Tak jaluk wenehono wektu,
Senajan sak kedhip sambangen aku..
Tambane loro kangening atiku,
Mung sesandingan karo sliramu..

reff:
Liwat kidung kangen, iki sing ra biso..
Surutke kangenku, lan gede tresnaku..
Liwat kidung kangen, titip roso tresno..
Ngertio sliramu, setengah mati kangenku..

Liwat kidung kangen, iki sing ra biso..
Surutke kangenku, lan gede tresnaku..
Liwat kidung kangen, titip roso tresno..
Ngertio sliramu, setengah mati kangenku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *