Kidung Kangen


Lilin-Herlina_3
Versi: Lilin Herlina

Tak simpen kangen jroning ati,
Mergo suwe wektu nandang kangen iki..
Tak coba ngilangke ning jero ati,
Tansoyo kangenku setengah mati..

Tak jaluk wenehono wektu,
Senajan sak kedhip sambangen aku..
Tambane loro kangening atiku,
Mung sesandingan karo sliramu..

reff:
Liwat kidung kangen, iki sing ra biso..
Surutke kangenku, lan gede tresnaku..
Liwat kidung kangen, titip roso tresno..
Ngertio sliramu, setengah mati kangenku..

reff:
Tak simpen kangen jroning ati,
Mergo suwe wektu nandang kangen iki..
Tak coba ngilangke ning jero ati,
Tansoyo kangenku setengah mati..

Tak jaluk wenehono wektu,
Senajan sak kedhip sambangen aku..
Tambane loro kangening atiku,
Mung sesandingan karo sliramu..

reff:
Liwat kidung kangen, iki sing ra biso..
Surutke kangenku, lan gede tresnaku..
Liwat kidung kangen, titip roso tresno..
Ngertio sliramu, setengah mati kangenku..

Liwat kidung kangen, iki sing ra biso..
Surutke kangenku, lan gede tresnaku..
Liwat kidung kangen, titip roso tresno..
Ngertio sliramu, setengah mati kangenku..
————-
[ver: lyrics]
[id: lsakavca]
[ar: Lilin Herlina]
[ti: Kidung Kangen]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:37]
[00:01.27]Kidung Kangen – Lilin Herlina
[00:33.77]
[00:36.77]>>>
[00:37.77]>>
[00:38.77]>
[00:39.77]Tak simpen kangen jroning ati,
[00:46.05]Mergo suwe wektu,
[00:49.79]nandang kangen iki..
[00:53.45]Tak coba ngilangke ning jero ati,
[01:00.92]Tansoyo kangenku setengah mati..
[01:07.33]
[01:09.25]Tak jaluk wenehono wektu,
[01:14.78]Senajan sak kedhip
[01:18.22]sambangen aku..
[01:22.07]Tambane loro kangening atiku,
[01:29.73]Mung sesandingan
[01:33.35]karo sliramu..
[01:36.32]
[01:53.30]>>>
[01:54.30]>>
[01:55.30]>
[01:56.30]Liwat kidung kangen,
[02:00.03]iki sing ra biso..
[02:05.13]Surutke kangenku,
[02:09.24]lan gede tresnaku..
[02:13.54]Liwat kidung kangen,
[02:17.71]titip roso tresno..
[02:22.98]Ngertio sliramu,
[02:26.61]setengah mati kangenku..
[02:34.39]
[03:02.72]>>>
[03:03.72]>>
[03:04.72]>
[03:05.72]Tak simpen kangen jroning ati,
[03:11.63]Mergo suwe wektu
[03:14.39]nandang kangen iki..
[03:19.23]Tak coba ngilangke ning jero ati,
[03:26.25]Tansoyo kangenku setengah mati..
[03:32.23]
[03:34.52]Tak jaluk wenehono wektu,
[03:40.26]Senajan sak kedhip
[03:43.56]sambangen aku..
[03:47.91]Tambane loro kangening atiku,
[03:55.07]Mung sesandingan
[03:58.48]karo sliramu..
[04:01.91]
[04:17.20]>>>
[04:18.20]>>
[04:19.20]>
[04:20.20]Liwat kidung kangen,
[04:23.99]iki sing ra biso..
[04:29.34]Surutke kangenku,
[04:32.89]lan gede tresnaku..
[04:37.18]Liwat kidung kangen,
[04:40.97]titip roso tresno..
[04:46.07]Ngertio sliramu,
[04:49.87]setengah mati kangenku..
[04:55.78]Liwat kidung kangen,
[05:00.07]iki sing ra biso..
[05:05.36]Surutke kangenku,
[05:09.28]lan gede tresnaku..
[05:13.51]Liwat kidung kangen,
[05:17.86]titip roso tresno..
[05:22.60]Ngertio sliramu,
[05:26.21]setengah mati kangenku..
[05:33.67]
———-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s