Demen Mlayu Mlayu


Versi: Dewi Kirana

Mikiri bae wong siji,
Kaya kuat kaya beli..
Pegel nangis lan ketuwon,
Sampean wis ganti wong wadon..

Durung jelas ning salahe,
Sampean tega ninggalne..
Apa wis kula nasibe,
Ping pindo kawinan gagal bae..

reff:
Apa sih kula karna dudu wong ayu,
Sampean tega demene mlayu mlayu..

Mader asale kula nyapa wong lanang,
Kakang cemburu ngajak putus demenan..

Durung jelas ning salahe,
Sampean tega ninggalne..
Apa wis kula nasibe,
Ping pindo kawinan gagal bae..

reff:
Apa sih kula karna dudu wong ayu,
Sampean tega demene mlayu mlayu..

Mader asale kula nyapa wong lanang,
Kakang cemburu ngajak putus demenan..

Mikiri bae wong siji,
Kaya kuat kaya beli..
Pegel nangis lan ketuwon,
Sampean wis ganti wong wadon..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *