Kangening Ati (irama smeltkroes)

Versi: Irama Smeltkroes

Wow loro atiku,
Mergo suwe uwis ora ketemu..
Wow o oh loro atiku,
Opo ngene rasane wong kangen cah ayu..

Kepiye maneh,
Lek atiku wis kadhung tresno..
Marang kowe,
Sing wis suwe tak tunggu..

Oh kangen atiku,
Marang sliramu..
Oh kangen atiku,
Kowe cah ayu..
O o oh.. o oh, kowe cah ayu..

reff:
Oh.. kro kroso loro,
Kroso loro nek ora ning sandingku..
O o ohh marakke nelongso,
Yen ora pethuk marang kowe katresnanku..

Kepiye maneh,
Lek atiku wis kadhung tresno..
Marang kowe,
Sing wis suwe tak tunggu..

Oh kangen atiku,
Marang sliramu..
Oh kangen atiku,
Kowe cah ayu..
O o oh.. o oh, kowe cah ayu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *