Mablak Mablak

Brodin_Citra-Marcelina
versi: Brodin ft. Citra Marcelina

Pr:
Mablak mablak mas..mas.., wis mablak mablak
Ndang mlebuo lawangku kadhung tak bukak..
Wis seminggu aku ra tau mbok ajak,
Ngempet rindu rasane ngrusakne awak..

Mablak mablak mas..mas.., wis mablak mablak
Ndang mlebuo neng njero luweh kepenak..
Aku emoh yen metu ora pamit bapak,
Mengko ndak diarani prawan sing rusak..

reff:
Lk:
Dino senin seloso tumekan kemis,
Udan terus gerimis ra uwis uwis..
Kangenku bebasane sak gunung wilis,
Kepengen nggeget lambemu sing tipis..

Dino jum’at sabtu maleme minggu,
Iku dino sing paling tak tunggu tunggu..
Wayahe aku njaluk obate rindu,
Sambut aku dengan pelukan hangatmu..

Pr:
Mablak mablak mas..mas.., wis mablak mablak
Ndang mlebuo lawangku uwis tak bukak..
Jo kesuwen neng njobo ora kepenak,
Ndang mlebuo lawangku wis mablak mablak..

reff:
Lk:
Dino senin seloso tumekan kemis,
Udan terus gerimis ra uwis uwis..
Kangenku bebasane sak gunung wilis,
Kepengen nggeget lambemu sing tipis..

Dino jum’at sabtu maleme minggu,
Iku dino sing paling tak tunggu tunggu..
Wayahe aku njaluk obate rindu,
Sambut aku dengan pelukan hangatmu..

Pr:
Mablak mablak mas..mas.., wis mablak mablak
Ndang mlebuo lawangku uwis tak bukak..
Jo kesuwen neng njobo ora kepenak,
Ndang mlebuo lawangku wis mablak mablak..
Ndang mlebuo lawangku wis mablak mablak..

———-
[ver: lyrics]
[id: kiqnhuca]
[ar: Brodin ft. Citra Marcelina]
[ti: Mablak Mablak]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:17]
[00:01.10]Mablak Mablak
[00:14.52]versi: Brodin ft. Citra Marcelina
[00:17.52]
[00:20.52]>>>
[00:21.52]>>
[00:22.52]>
[00:23.52]Pr: Mablak mablak mas..mas..,
[00:26.42]Pr: wis mablak mablak
[00:29.10]Pr: Ndang mlebuo
[00:30.47]Pr: lawangku kadhung tak bukak..
[00:34.38]Pr: Wis seminggu
[00:35.74]Pr: aku ra tau mbok ajak,
[00:39.15]Pr: Ngempet rindu
[00:41.03]Pr: rasane ngrusakne awak..
[00:45.43]Pr: Mablak mablak mas..mas..,
[00:48.85]Pr: wis mablak mablak
[00:51.65]Pr: Ndang mlebuo
[00:53.01]Pr: neng njero luweh kepenak..
[00:56.98]Pr: Aku emoh yen metu
[00:59.47]Pr: ora pamit bapak,
[01:02.32]Pr: Mengko ndak diarani
[01:04.60]Pr: prawan sing rusak..
[01:07.83]
[01:15.00]>>>
[01:16.00]>>
[01:17.00]>
[01:18.00]Lk: Dino senin seloso
[01:20.43]Lk: tumekan kemis,
[01:22.70]Lk: Udan terus gerimis
[01:25.89]Lk: ra uwis uwis..
[01:28.42]Lk: Kangenku bebasane
[01:31.37]Lk: sak gunung wilis,
[01:33.83]Lk: Kepengen nggeget
[01:36.08]Lk: lambemu sing tipis..
[01:39.66]
[01:44.70]Lk: Dino jum’at sabtu
[01:47.02]Lk: maleme minggu,
[01:49.72]Lk: Iku dino sing paling
[01:52.68]Lk: tak tunggu tunggu..
[01:55.07]Lk: Wayahe aku njaluk
[01:57.89]Lk: obate rindu,
[02:00.34]Lk: Sambut aku
[02:03.11]Lk: dengan pelukan hangatmu..
[02:05.13]
[02:10.22]Pr: Mablak mablak mas..mas..,
[02:12.83]Pr: wis mablak mablak
[02:15.45]Pr: Ndang mlebuo
[02:17.12]Pr: lawangku uwis tak bukak..
[02:21.33]Pr: Jo kesuwen
[02:23.13]Pr: neng njobo ora kepenak,
[02:26.37]Pr: Ndang mlebuo
[02:27.98]Pr: lawangku wis mablak mablak..
[02:31.70]
[02:50.25]>>>
[02:51.25]>>
[02:52.25]>
[02:53.25]Lk: Dino senin seloso
[02:55.30]Lk: tumekan kemis,
[02:58.10]Lk: Udan terus gerimis
[03:00.46]Lk: ra uwis uwis..
[03:03.25]Lk: Kangenku bebasane
[03:05.80]Lk: sak gunung wilis,
[03:08.66]Lk: Kepengen nggeget
[03:10.64]Lk: lambemu sing tipis..
[03:13.13]
[03:19.59]Lk: Dino jum’at sabtu
[03:21.95]Lk: maleme minggu,
[03:24.74]Lk: Iku dino sing paling
[03:27.35]Lk: tak tunggu tunggu..
[03:30.08]Lk: Wayahe aku njaluk
[03:32.57]Lk: obate rindu,
[03:35.36]Lk: Sambut aku
[03:36.79]Lk: dengan pelukan hangatmu..
[03:40.21]
[03:43.81]Pr: Mablak mablak mas..mas..,
[03:47.23]Pr: wis mablak mablak
[03:49.89]Pr: Ndang mlebuo
[03:51.58]Pr: lawangku uwis tak bukak..
[03:55.11]Pr: Jo kesuwen
[03:56.72]Pr: neng njobo ora kepenak,
[04:00.32]Pr: Ndang mlebuo
[04:02.01]Pr: lawangku wis mablak mablak..
[04:05.86]Pr: Ndang mlebuo
[04:07.53]Pr: lawangku wis mablak mablak..
[04:10.58]
———-
Preview:

Advertisements

Pacarku Pacaran Karo Pacare

Yusnia-Paramitha
Versi: Yusnia Paramitha

RINO WENGI TANSAH TAK IMPI IMPI,
RINO WENGI TANSAH ONO JRONING ATI..
AKU RA BISO MEDHOT TALI KATRESNANMU,
SENAJAN AKU MUNG WANITO SELINGKUHANMU..

NANGING SAIKI AKU WIS RA BISO NAHAN,
NANGING SAIKI KANGENKU ONO MBUN-MBUNAN..
PENGEN KETEMU ISONE NYAWANG FOTOMU,
KOWE LAGI ONO PANGGONE PACAR RESMIMU..

PACARKU ISIH PACARAN KARO PACARE..
(PACARKU) ISIH KANGENAN KARO PACARE..
(PACARKU) AKU KANGEN RINDU..
RINDU KETEMU SLIRAMU..

PACARKU ISIH PACARAN KARO PACARE..
(PACARKU) ISIH MESRAAN KARO PACARE..
(PACARKU) SEGERALAH KAU DATANG..
RINDUKU SUDAH TAK TERTAHAN..
BERTEMU KAU IDAMAN..

reff:
RINO WENGI TANSAH TAK IMPI IMPI,
RINO WENGI TANSAH ONO JRONING ATI..
AKU RA BISO MEDHOT TALI KATRESNANMU,
SENAJAN AKU MUNG WANITO SELINGKUHANMU..

PACARKU ISIH PACARAN KARO PACARE..
(PACARKU) ISIH KANGENAN KARO PACARE..
(PACARKU) AKU KANGEN RINDU..
RINDU KETEMU SLIRAMU..

PACARKU ISIH PACARAN KARO PACARE..
(PACARKU) ISIH MESRAAN KARO PACARE..
(PACARKU) SEGERALAH KAU DATANG..
RINDUKU SUDAH TAK TERTAHAN..

PACARKU ISIH PACARAN KARO PACARE..
(PACARKU) ISIH KANGENAN KARO PACARE..
(PACARKU) AKU KANGEN RINDU..
RINDU KETEMU SLIRAMU..

PACARKU ISIH PACARAN KARO PACARE..
(PACARKU) ISIH MESRAAN KARO PACARE..
(PACARKU) SEGERALAH KAU DATANG..
RINDUKU SUDAH TAK TERTAHAN..
BERTEMU KAU IDAMAN..
————-
[ver: lyrics]
[id: hnzahvca]
[ar: Yusnia Paramitha]
[ti: Pacarku Pacaran Karo Pacare]
[al: Jandhut]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:30]
[00:01.18]Pacarku Pacaran Karo Pacare
[00:28.04]Versi: Yusnia Paramitha
[00:31.04]
[00:34.04]>>>
[00:35.04]>>
[00:36.04]>
[00:37.04]Rino wengi tansah tak impi impi,
[00:43.44]Rino wengi tansah ono jroning ati..
[00:49.98]Aku ra biso medhot tali katresnanmu,
[00:56.51]Senajan aku mung wanito selingkuhanmu..
[01:05.53]Nanging saiki aku wis ra biso nahan,
[01:12.99]Nanging saiki kangenku ono mbun-mbunan..
[01:20.11]Pengen ketemu isone nyawang fotomu,
[01:27.13]Kowe lagi ono panggone pacar resmimu..
[01:36.67]Pacarku isih pacaran karo pacare..
[01:43.58](pacarku) isih kangenan karo pacare..
[01:51.39](pacarku) aku kangen rindu..
[01:57.90]Rindu ketemu sliramu..
[02:03.71]Pacarku isih pacaran karo pacare..
[02:12.18](pacarku) isih mesraan karo pacare..
[02:18.13](pacarku) segeralah kau datang..
[02:24.51]Rinduku sudah tak tertahan..
[02:30.28]Bertemu kau idaman..
[02:34.64]
[02:58.88]>>>
[02:59.88]>>
[03:00.88]>
[03:01.88]Rino wengi tansah tak impi impi,
[03:08.83]Rino wengi tansah ono jroning ati..
[03:15.22]Aku ra biso medhot tali katresnanmu,
[03:21.78]Senajan aku mung wanito selingkuhanmu..
[03:32.09]Pacarku isih pacaran karo pacare..
[03:40.33](pacarku) isih kangenan karo pacare..
[03:46.71](pacarku) aku kangen rindu..
[03:52.03]Rindu ketemu sliramu..
[03:58.96]Pacarku isih pacaran karo pacare..
[04:06.65](pacarku) isih mesraan karo pacare..
[04:14.08](pacarku) segeralah kau datang..
[04:19.09]Rinduku sudah tak tertahan..
[04:25.85]Pacarku isih pacaran karo pacare..
[04:34.21](pacarku) isih kangenan karo pacare..
[04:41.03](pacarku) aku kangen rindu..
[04:46.65]Rindu ketemu sliramu..
[04:53.22]Pacarku isih pacaran karo pacare..
[05:00.34](pacarku) isih mesraan karo pacare..
[05:08.15](pacarku) segeralah kau datang..
[05:13.71]Rinduku sudah tak tertahan..
[05:19.03]Bertemu kau idaman..
[05:24.15]
———-
Preview:

Masih Kangen

Yoshica-Komara
versi: Yoshica Komara

Dasare masih demen,
Buktine masih kangen..
Kadang kadang ati kelayu..
Bli tahan rasa pengen ketemu..
Kepaksa pisah dudu putus ning dalan,
Kepaksa pisah mungkin karna suratan..

Inget waktu pisahan,
Tetangisan barengan..
Bli sadar nangis ning pangkonane..
Kien cuma tinggal bayangane..

reff:
Sing tek getuni sing tek lamuni,
Cinta sejati sayang ora dadi siji..

Memang jodoh pati kuasa illahi,
Najan wis ngucap janji ora pasti dadi siji..
Sing tabah oh kasih aja cilik ati,
Cinta kang sejati tetep abadi..

Inget waktu pisahan,
Tetangisan barengan..
Bli sadar nangis ning pangkonane..
Kien cuma tinggal bayangane..

reff:
Sing tek getuni sing tek lamuni,
Cinta sejati sayang ora dadi siji..

Memang jodoh pati kuasa illahi,
Najan wis ngucap janji ora pasti dadi siji..
Sing tabah oh kasih aja cilik ati,
Cinta kang sejati tetep abadi..

Dasare masih demen,
Buktine masih kangen..
Kadang kadang ati kelayu..
Bli tahan rasa pengen ketemu..
Kepaksa pisah dudu putus ning dalan,
Kepaksa pisah mungkin karna suratan..

Inget waktu pisahan,
Tetangisan barengan..
Bli sadar nangis ning pangkonane..
Kien cuma tinggal bayangane..
————-
[ver: lyrics]
[id: nivwhaca]
[ar: Yoshica Komara]
[ti: Masih Kangen]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:44]
[00:01.02]Masih Kangen – Yoshica Komara
[00:33.02]
[00:36.02]>>>
[00:37.02]>>
[00:38.02]>
[00:39.02]Dasare masih demen,
[00:42.02]Buktine masih kangen..
[00:45.57]Kadang kadang ati kelayu..
[00:51.48]Bli tahan rasa pengen ketemu..
[00:56.96]Kepaksa pisah
[00:59.53]dudu putus ning dalan,
[01:04.02]Kepaksa pisah
[01:06.19]mungkin karna suratan..
[01:10.23]
[01:17.10]Inget waktu pisahan,
[01:19.41]Tetangisan barengan..
[01:23.41]Bli sadar nangis ning pangkonane..
[01:29.31]Kien cuma tinggal bayangane..
[01:34.60]
[02:06.03]>>>
[02:07.03]>>
[02:08.03]>
[02:09.03]Sing tek getuni sing tek lamuni,
[02:16.13]Cinta sejati sayang ora dadi siji..
[02:22.50]
[02:31.09]Memang jodoh pati kuasa illahi,
[02:37.80]Najan wis ngucap janji
[02:40.29]ora pasti dadi siji..
[02:44.64]Sing tabah oh kasih aja cilik ati,
[02:50.99]Cinta kang sejati tetep abadi..
[02:58.44]Inget waktu pisahan,
[03:01.87]Tetangisan barengan..
[03:05.50]Bli sadar nangis ning pangkonane..
[03:11.34]Kien cuma tinggal bayangane..
[03:17.57]
[03:48.47]>>>
[03:49.47]>>
[03:50.47]>
[03:51.47]Sing tek getuni sing tek lamuni,
[03:57.81]Cinta sejati sayang ora dadi siji..
[04:04.78]
[04:13.42]Memang jodoh pati kuasa illahi,
[04:19.94]Najan wis ngucap janji
[04:22.49]ora pasti dadi siji..
[04:27.23]Sing tabah oh kasih aja cilik ati,
[04:33.26]Cinta kang sejati tetep abadi..
[04:40.86]Dasare masih demen,
[04:43.90]Buktine masih kangen..
[04:47.81]Kadang kadang ati kelayu..
[04:53.43]Bli tahan rasa pengen ketemu..
[05:00.02]Kepaksa pisah
[05:01.89]dudu putus ning dalan,
[05:05.80]Kepaksa pisah
[05:08.23]mungkin karna suratan..
[05:11.96]
[05:19.24]Inget waktu pisahan,
[05:21.66]Tetangisan barengan..
[05:25.21]Bli sadar nangis ning pangkonane..
[05:30.99]Kien cuma tinggal bayangane..
[05:37.58]
——-
Preview:

Gelem Busung

Rudy-Setro_Yuliana-ZN
versi: Rudy Setro ft. Yuliana ZN

Pr:
Durung percaya kula karo sampean,
Sebab omonge manis cuma rayuan..
Kula watir kulane melang..

Lk:
Kurang sepira kasih sayange kakang,
Rindu lan kangen kakang cuma ning yayang..
Sing percaya pasti temenan..

reff:
Pr:
Lamun bener kakange cinta,
Buktiaken karo wong tua..

Lk:
Sing percaya kakang temenan,
Taun maning kita kawinan..

Lk: Senok kakange cinta,
Pr: Wani sumpahe apa,
Lk: Gelem busung wis pasti nyata..

Pr:
Durung percaya kula karo sampean,
Sebab omonge manis cuma rayuan..
Kula watir kulane melang..

reff:
Pr:
Lamun bener kakange cinta,
Buktiaken karo wong tua..

Lk:
Sing percaya kakang temenan,
Taun maning kita kawinan..

Lk: Senok kakange cinta,
Pr: Wani sumpahe apa,
Lk: Gelem busung wis pasti nyata..

Pr:
Durung percaya kula karo sampean,
Sebab omonge manis cuma rayuan..
Kula watir kulane melang..

Lk:
Kurang sepira kasih sayange kakang,
Rindu lan kangen kakang cuma ning yayang..
Sing percaya pasti temenan..
————-
[ver: lyrics]
[id: nphhhsca]
[ar: Rudy Setro]
[ti: Gelem Busung]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:02]
[00:01.26]Gelem Busung
[00:43.86]versi: Rudy Setro ft. Yuliana ZN
[00:46.86]
[00:49.86]>>>
[00:50.86]>>
[00:51.86]>
[00:52.86]Pr: Durung percaya
[00:55.78]Pr: kula karo sampean,
[00:59.26]Pr: Sebab omonge
[01:02.07]Pr: manis cuma rayuan..
[01:06.04]Pr: Kula watir kulane melang..
[01:13.20]
[01:20.04]Lk: Kurang sepira
[01:22.66]Lk: kasih sayange kakang,
[01:26.45]Lk: Rindu lan kangen
[01:29.06]Lk: kakang cuma ning yayang..
[01:33.97]Lk: Sing percaya pasti temenan..
[01:40.51]
[02:22.08]>>>
[02:23.08]>>
[02:24.08]>
[02:25.08]Pr: Lamun bener kakange cinta,
[02:31.96]Pr: Buktiaken karo wong tua..
[02:38.42]
[02:44.77]Lk: Sing percaya kakang temenan,
[02:50.98]Lk: Taun maning kita kawinan..
[02:57.45]Lk: Senok kakange cinta,
[03:00.80]Pr: Wani sumpahe apa,
[03:03.92]Lk: Gelem busung wis pasti nyata..
[03:10.57]
[03:12.87]Pr: Durung percaya
[03:14.75]Pr: kula karo sampean,
[03:18.66]Pr: Sebab omonge
[03:21.16]Pr: manis cuma rayuan..
[03:25.87]Pr: Kula watir kulane melang..
[03:32.96]
[04:14.70]>>>
[04:15.70]>>
[04:16.70]>
[04:17.70]Pr: Lamun bener kakange cinta,
[04:24.09]Pr: Buktiaken karo wong tua..
[04:30.31]
[04:36.78]Lk: Sing percaya kakang temenan,
[04:43.00]Lk: Taun maning kita kawinan..
[04:49.34]Lk: Senok kakange cinta,
[04:52.83]Pr: Wani sumpahe apa,
[04:55.87]Lk: Gelem busung wis pasti nyata..
[05:02.53]
[05:04.61]Pr: Durung percaya
[05:07.22]Pr: kula karo sampean,
[05:10.82]Pr: Sebab omonge
[05:13.38]Pr: manis cuma rayuan..
[05:17.86]Pr: Kula watir kulane melang..
[05:24.46]
[05:30.95]Lk: Kurang sepira
[05:34.17]Lk: kasih sayange kakang,
[05:38.09]Lk: Rindu lan kangen
[05:40.45]Lk: kakang cuma ning yayang..
[05:45.13]Lk: Sing percaya pasti temenan..
[05:51.78]
——–
Preview:

Gampang Minggat

Yusnia-Paramitha_2
Versi: Yusnia Paramitha

Sak tenane aku kangen kowe wong bagus,
Senajan bodymu kenceng koyok gelugu..
Sak tenane aku tresno karo sliramu,
Senajan untumu setitik rodo’ metu..

Sayange siji sing ndadekne aku ra kuat,
Durung dadi bojo kowe gampang minggat..
Sayange siji sing ndadekne atiku mamang,
Durung dadi bojo kowe gampang ilang..

Tak takokne pakde mardi jarene kowe neng kali,
Tak takokne kang mujiran jarene kowe neng ratan..
Tak parani menyang kali sikilku keplenyok tai,
Tak parani menyang ratan raiku dislentak jaran..

reff:
Mblanjani akeh nggunem,
Mblanjani tithik nyangkem..
Yen ngongkon masak ndekem,
Yen ngongkon adang angkrem,
Opo kowe rodo’ mendem..

Dikongkon ngidul ngalor,
Dikongkon ngalor ngidul..
Dikongkon ngetan ngulon,
Dikongkon ngulon ngetan..
Opo kowe pancen edan..

reff:
Sak tenane aku kangen kowe wong bagus,
Senajan bodymu kenceng koyok gelugu..
Sak tenane aku tresno karo sliramu,
Senajan untumu setitik rodo’ metu..

Sayange siji sing ndadekne aku ra kuat,
Durung dadi bojo kowe gampang minggat..
Sayange siji sing ndadekne atiku mamang,
Durung dadi bojo kowe gampang ilang..

Tak takokne pakde mardi jarene kowe neng kali,
Tak takokne kang mujiran jarene kowe neng ratan..
Tak parani menyang kali sikilku keplenyok tai,
Tak parani menyang ratan raiku dislentak jaran..

reff:
Mblanjani akeh nggunem,
Mblanjani tithik nyangkem..
Yen ngongkon masak ndekem,
Yen ngongkon adang angkrem,
Opo kowe rodo’ mendem..

Dikongkon ngidul ngalor,
Dikongkon ngalor ngidul..
Dikongkon ngetan ngulon,
Dikongkon ngulon ngetan..
Opo kowe pancen edan..
Opo kowe pancen edan..
Opo kowe pancen edan..
————-
[ver: lyrics]
[id: lhcsvwca]
[ar: Yusnia Paramitha]
[ti: Gampang Minggat]
[al: Jandhut]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:14]
[00:01.09]Gampang Minggat
[00:30.38]Versi: Yusnia Paramitha
[00:33.38]
[00:36.38]>>>
[00:37.38]>>
[00:38.38]>
[00:39.38]Sak tenane
[00:41.78]aku kangen kowe wong bagus,
[00:46.08]Senajan bodymu
[00:48.81]kenceng koyok gelugu..
[00:52.87]Sak tenane
[00:55.41]aku tresno karo sliramu,
[00:59.96]Senajan untumu
[01:03.00]setitik rodo’ metu..
[01:07.11]Sayange siji
[01:09.10]sing ndadekne aku ra kuat,
[01:14.38]Durung dadi bojo
[01:16.62]kowe gampang minggat..
[01:19.98]Sayange siji
[01:22.97]sing ndadekne atiku mamang,
[01:28.26]Durung dadi bojo
[01:29.77]kowe gampang ilang..
[01:34.18]Tak takokne pakde mardi
[01:37.78]jarene kowe neng kali,
[01:41.64]Tak takokne kang mujiran
[01:44.81]jarene kowe neng ratan..
[01:48.49]Tak parani menyang kali
[01:51.72]sikilku keplenyok tai,
[01:55.57]Tak parani menyang ratan
[01:58.63]raiku dislentak jaran..
[02:02.42]
[02:31.03]>>>
[02:32.03]>>
[02:33.03]>
[02:34.03]Mblanjani akeh nggunem,
[02:37.63]Mblanjani tithik nyangkem..
[02:41.61]Yen ngongkon masak ndekem,
[02:45.02]Yen ngongkon adang angkrem,
[02:48.27]Opo kowe rodo’ mendem..
[02:55.86]
[03:02.39]Dikongkon ngidul ngalor,
[03:05.81]Dikongkon ngalor ngidul..
[03:09.35]Dikongkon ngetan ngulon,
[03:12.84]Dikongkon ngulon ngetan..
[03:16.20]Opo kowe pancen edan..
[03:21.43]
[03:47.97]>>>
[03:48.97]>>
[03:49.97]>
[03:50.97]Sak tenane
[03:52.29]aku kangen kowe wong bagus,
[03:57.13]Senajan bodymu
[03:59.51]kenceng koyok gelugu..
[04:03.86]Sak tenane
[04:05.91]aku tresno karo sliramu,
[04:10.89]Senajan untumu
[04:13.00]setitik rodo’ metu..
[04:18.04]Sayange siji
[04:19.53]sing ndadekne aku ra kuat,
[04:25.02]Durung dadi bojo
[04:26.31]kowe gampang minggat..
[04:31.55]Sayange siji
[04:33.35]sing ndadekne atiku mamang,
[04:38.94]Durung dadi bojo
[04:40.24]kowe gampang ilang..
[04:45.79]Tak takokne pakde mardi
[04:48.35]jarene kowe neng kali,
[04:52.32]Tak takokne kang mujiran
[04:55.25]jarene kowe neng ratan..
[04:59.54]Tak parani menyang kali
[05:02.08]sikilku keplenyok tai,
[05:06.13]Tak parani menyang ratan
[05:09.12]raiku dislentak jaran..
[05:13.54]
[05:41.76]>>>
[05:42.76]>>
[05:43.76]>
[05:44.76]Mblanjani akeh nggunem,
[05:48.31]Mblanjani tithik nyangkem..
[05:51.98]Yen ngongkon masak ndekem,
[05:55.22]Yen ngongkon adang angkrem,
[05:58.96]Opo kowe rodo’ mendem..
[06:04.68]
[06:12.51]Dikongkon ngidul ngalor,
[06:16.11]Dikongkon ngalor ngidul..
[06:19.80]Dikongkon ngetan ngulon,
[06:23.22]Dikongkon ngulon ngetan..
[06:26.64]Opo kowe pancen edan..
[06:32.11]Opo kowe pancen edan..
[06:38.77]Opo kowe pancen edan..
[06:45.92]
———-
Preview:

Ora Kudu Nduweni

Susan_1
Versi: Susan

Yen tak roso lan tak dulu,
Sliramu opo tresno aku..
Nanging ora sak mesthine,
Yen ditempuh mbuh dadine..

Sliramu kudu percoyo,
Yen tresno rakeno dioyo..
Lan ora kudu nduweni,
Yo mung gusti kang agawe pesthi..

Nanging aku ra rumongso,
Ojo banget anggonmu tresno..
Aku njur kudune piye,
Roso ewuh ing atiku..

Mulo lilakno tak matur,
Tresnamu ojo nganti nglantur..
Enggalo antuk panglipur,
Mundhak atimu sansoyo ajur..

reff:
Nanging aku ra rumongso,
Ojo banget anggonmu tresno..
Aku njur kudune piye,
Roso ewuh ing atiku..

Mulo lilakno tak matur,
Tresnamu ojo nganti nglantur..
Enggalo antuk panglipur,
Mundhak atimu sansoyo ajur..
————-
[ver: lyrics]
[id: kasqvzca]
[ar: Susan]
[ti: Ora Kudu Nduweni]
[al: Langgam]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:43]
[00:01.00]Ora Kudu Nduweni – Susan
[00:35.00]
[00:38.00]>>>
[00:39.00]>>
[00:40.00]>
[00:41.00]Yen tak roso lan tak dulu,
[00:46.56]Sliramu opo tresno aku..
[00:55.78]Nanging ora sak mesthine,
[01:02.09]Yen ditempuh mbuh dadine..
[01:11.45]
[01:14.60]Sliramu kudu percoyo,
[01:21.75]Yen tresno rakeno dioyo..
[01:34.00]Lan ora kudu nduweni,
[01:42.60]Yo mung gusti kang agawe pesthi..
[01:52.43]
[01:55.29]Nanging aku ra rumongso,
[02:02.45]Ojo banget anggonmu tresno..
[02:14.58]Aku njur kudune piye,
[02:22.85]Roso ewuh ing atiku..
[02:38.05]
[02:41.26]Mulo lilakno tak matur,
[02:50.85]Tresnamu ojo nganti nglantur..
[03:01.80]Enggalo antuk panglipur,
[03:10.31]Mundhak atimu sansoyo ajur..
[03:22.44]
[03:51.86]>>>
[03:52.86]>>
[03:53.86]>
[03:54.86]Nanging aku ra rumongso,
[04:02.34]Ojo banget anggonmu tresno..
[04:14.83]Aku njur kudune piye,
[04:22.49]Roso ewuh ing atiku..
[04:38.56]
[04:41.53]Mulo lilakno tak matur,
[04:50.36]Tresnamu ojo nganti nglantur..
[05:01.42]Enggalo antuk panglipur,
[05:10.40]Mundhak atimu sansoyo ajur..
[05:22.96]
——-
Preview:

Bojoku Lungo

Lilis-Novita_2
Versi: Lilis Novita

Aku ra ngerti lungamu neng endi,
Ora bali-bali pirang-pirang sasi..
Sewulan nikahan aku dewek’an,
Awakmu lungo atiku keronto-ronto..

Senenge rung mari wis ora tau pethuk,
Rino kelawan wengi ngelamun ngitung usuk..
Mangan turu dewe ra ono kancane,
Iki terus piye kok koyo ngene..

Aku ra ngerti lungamu neng endi,
Ora bali-bali pirang-pirang sasi..

reff:
Bojoku.. enggal balio..
Bojoku.. ojo terus lungo..
Aku lak wis kondho ora usah lungo,
Urip neng ndeso nadyan koyo ngopo..

Bojoku.. enggal balio..
Bojoku.. ojo terus lungo..
Aku lak wis kondho ora usah lungo,
Urip neng ndeso angger podho nerimo..

Aku ra ngerti lungamu neng endi,
Ora bali-bali pirang-pirang sasi..

reff:
Bojoku.. enggal balio..
Bojoku.. ojo terus lungo..
Aku lak wis kondho ora usah lungo,
Urip neng ndeso nadyan koyo ngopo..

Bojoku.. enggal balio..
Bojoku.. ojo terus lungo..
Aku lak wis kondho ora usah lungo,
Urip neng ndeso angger podho nerimo..

Aku ra ngerti lungamu neng endi,
Ora bali-bali pirang-pirang sasi..
————-
[ver: lyrics]
[id: hwzbvbca]
[ar: Lilis Novita]
[ti: Bojoku Lungo]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:11]
[00:01.96]Bojoku Lungo – Lilis Novita
[00:22.96]
[00:25.96]>>>
[00:26.96]>>
[00:27.96]>
[00:28.96]Aku ra ngerti
[00:30.58]lungamu neng endi,
[00:32.27]Ora bali-bali
[00:33.74]pirang-pirang sasi..
[00:36.00]Sewulan nikahan
[00:37.17]aku dewek’an,
[00:39.11]Awakmu lungo
[00:40.34]atiku keronto-ronto..
[00:43.65]Senenge rung mari
[00:46.37]wis ora tau pethuk,
[00:50.19]Rino kelawan wengi
[00:52.84]ngelamun ngitung usuk..
[00:56.79]Mangan turu dewe
[00:59.56]ra ono kancane,
[01:03.01]Iki terus piye
[01:06.34]kok koyo ngene..
[01:09.92]Aku ra ngerti
[01:11.88]lungamu neng endi,
[01:13.71]Ora bali-bali
[01:15.18]pirang-pirang sasi..
[01:18.50]
[01:46.29]>>>
[01:47.29]>>
[01:48.29]>
[01:49.29]Bojoku.. enggal balio..
[01:55.63]Bojoku.. ojo terus lungo..
[02:02.10]Aku lak wis kondho
[02:03.50]ora usah lungo,
[02:05.29]Urip nang ndeso
[02:07.04]nadyan koyo ngopo..
[02:10.44]Bojoku.. enggal balio..
[02:17.04]Bojoku.. ojo terus lungo..
[02:23.44]Aku lak wis kondho
[02:24.77]ora usah lungo,
[02:26.87]Urip nang ndeso
[02:29.88]angger podho nerimo..
[02:34.03]Aku ra ngerti
[02:35.59]lungamu neng endi,
[02:37.76]Ora bali-bali
[02:39.08]pirang-pirang sasi..
[02:42.61]
[03:10.40]>>>
[03:11.40]>>
[03:12.40]>
[03:13.40]Bojoku.. enggal balio..
[03:19.69]Bojoku.. ojo terus lungo..
[03:26.10]Aku lak wis kondho
[03:27.43]ora usah lungo,
[03:29.21]Urip nang ndeso
[03:31.23]nadyan koyo ngopo..
[03:34.13]Bojoku.. enggal balio..
[03:41.15]Bojoku.. ojo terus lungo..
[03:47.32]Aku lak wis kondho
[03:49.32]ora usah lungo,
[03:50.85]Urip nang ndeso
[03:53.73]angger podho nerimo..
[03:58.19]Aku ra ngerti
[03:59.71]lungamu neng endi,
[04:01.75]Ora bali-bali
[04:03.14]pirang-pirang sasi..
[04:06.72]
———-
Preview: