Sewu Roso (suliyana)


Versi: Suliyana

SING KIRO ONO ENTEKE,
ULIHE SUN MIKIRNO WUJUD WELASE..
SING KIRO ONO BATESE,
HANG NGALANGI KANGEN SUN IKI..
SING TAU ONO LIYANE,
HANG ISUN WELASI..

SEWU ROSO, MANGGON ATI HANG NYIKSO
sEWU ROSO, NURUTI WELAS HANG SING NYOTO..
ATI WIRANG, NYUNDEP BISONE MUNG MENDEM ROSO
NGAREP NGAREP, BALESE ROSO HANG SUN GOWO..

reff:
SING KIRO ONO ENTEKE,
ULIHE SUN MIKIRNO WUJUD WELASE..
SING KIRO ONO BATESE,
HANG NGALANGI KANGEN SUN IKI..
SING TAU ONO LIYANE,
HANG ISUN WELASI..

SEWU ROSO, MANGGON ATI HANG NYIKSO
sEWU ROSO, NURUTI WELAS HANG SING NYOTO..
ATI WIRANG, NYUNDEP BISONE MUNG MENDEM ROSO
NGAREP NGAREP, BALESE ROSO HANG SUN GOWO..

reff:
SING KIRO ONO ENTEKE,
ULIHE SUN MIKIRNO WUJUD WELASE..
SING KIRO ONO BATESE,
HANG NGALANGI KANGEN SUN IKI..
SING TAU ONO LIYANE,
HANG ISUN WELASI..

SEWU ROSO, MANGGON ATI HANG NYIKSO
sEWU ROSO, NURUTI WELAS HANG SING NYOTO..
ATI WIRANG, NYUNDEP BISONE MUNG MENDEM ROSO
NGAREP NGAREP, BALESE ROSO HANG SUN GOWO..

SEWU ROSO, MANGGON ATI HANG NYIKSO
sEWU ROSO, NURUTI WELAS HANG SING NYOTO..
ATI WIRANG, NYUNDEP BISONE MUNG MENDEM ROSO
NGAREP NGAREP, BALESE ROSO HANG SUN GOWO..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *