Curigo

Versi: Rozy Abdillah ft. Suliyana

Pr:
Sun akoni riko magih welas,
Tapi ati magih sing pasrah..
Moto iki dhung sing nyawang riko,
Pikiran isun mumboro..

Mikiraken riko,
Nong endi ambi sopo..
Saiki..,
Magih eling tah nong welas iki..

Lk:
Ojo curigo, isun ntanding wong liyo
Mulo hang nyoto, welas sun mung kanggo riko..
Latune geni, sing kiro ngobong ati
Panase serngenge, tondo keseron welase..

reff:
Pr:
Sun akoni riko magih welas,
Tapi ati magih sing pasrah..
Moto iki dhung sing nyawang riko,
Pikiran isun mumboro..

Mikiraken riko,
Nong endi ambi sopo..
Saiki..,
Magih eling tah nong welas iki..

Lk:
Ojo curigo, isun ntanding wong liyo
Mulo hang nyoto, welas sun mung kanggo riko..
Latune geni, sing kiro ngobong ati
Panase serngenge, tondo keseron welase..

Ojo curigo, isun ntanding wong liyo
Mulo hang nyoto, welas sun mung kanggo riko..
Latune geni, sing kiro ngobong ati
Panase serngenge, tondo keseron welase..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *