Piwelingku

Versi: Engkong Ari

Neng kono kae,
Aku mlaku-mlaku, karo kowe..
Wis suwe anggonku ngenteni,
Kahanan kang mengkono kuwi..
Roso bungahing ati,
Keturutan sing tak impi-impi..

Ora kroso srengengene
Wis mudhun alon alon..
Nganti bingung pengkurepe,
Sing katon..

Nanging semilire angin,
Sore kuwi..
Lan gemrisike gegodhongan,
Nambahi endahe katresnan..

reff:
Namung siji piwelingku,
Ojo nganti lali,
Neng kono angrajut janji..
Ojo nganti lali,
Janjine kudu diugemi..
Ojo nganti lali,
Ojo nganti lali,
Janjine kudu diugemi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *