Sumpah Qur’an


Versi: Anik Arnika

Oh kasih ana ning endi,
Limang wulan kula ngulati..
Apa wis olih sengaja,
Sampean arep nglelara..

Yen bener arep wewirang,
Apa ora wedi ning kutukan..
Bengen sumpah sembarangan,
Sampean sumpah ning duwur qur’an..

reff:
Kula ngupai madu,
Dibalese karo empedu..

Dasar bli due ati,
Tegane ngaburaken diri..
Kehormatan sun wis ilang,
Wis dirusak ning sampean..

Yen bener arep wewirang,
Apa ora wedi ning kutukan..
Bengen sumpah sembarangan,
Sampean sumpah ning duwur qur’an..

reff:
Kula ngupai madu,
Dibalese karo empedu..

Dasar bli due ati,
Tegane ngaburaken diri..
Kehormatan sun wis ilang,
Wis dirusak ning sampean..

Oh kasih ana ning endi,
Limang wulan kula ngulati..
Apa wis olih sengaja,
Sampean arep nglelara..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *