Lanang Satria


Versi: Susy Arzetty ft. Suka Wijaya

Pr:
Lanang satria due ati bijaksana,
Gede penerima segala apa sing ana..
Lk:
Wadon sejati bisa ngebakti ning laki,
Ora ambisi segala harta duniawi..

ft:
Sing diarani lanang satria,
Gede penerima apa sing ana..
Sing diarani wadon sejati,
Ngebakti ning laki lan murah hati..

reff:
Pr:
Satria jenenge lanang satria,
Tresnane bli rubah tumekang tua..
Lk:
Sejati jenenge wadon sejati,
Tresnane bli rubah sampe ning ati..

Pr:
Lanang satria due ati bijaksana,
Gede penerima segala apa sing ana..
Lk:
Wadon sejati bisa ngebakti ning laki,
Ora ambisi segala harta duniawi..

ft:
Sing diarani lanang satria,
Gede penerima apa sing ana..
Sing diarani wadon sejati,
Ngebakti ning laki lan murah hati..

reff:
Pr:
Satria jenenge lanang satria,
Tresnane bli rubah tumekang tua..
Lk:
Sejati jenenge wadon sejati,
Tresnane bli rubah sampe ning ati..

Pr:
Lanang satria due ati bijaksana,
Gede penerima segala apa sing ana..
Lk:
Wadon sejati bisa ngebakti ning laki,
Ora ambisi segala harta duniawi..

ft:
Sing diarani lanang satria,
Gede penerima apa sing ana..
Sing diarani wadon sejati,
Ngebakti ning laki lan murah hati..

Sing diarani lanang satria,
Gede penerima apa sing ana..
Sing diarani wadon sejati,
Ngebakti ning laki lan murah hati..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *