Dalan Anyar ( Terminal Kertonegoro)


Didi-Kempot_Mas-Tris
Versi: Didi kempot ft. Mas Tris

KEMBANG TEBU SING KABUR KANGINAN,
SAKSI BISU, SING DADI KENANGAN..
PRASETYAMU KUWI MUNG KIASAN,
TRESNAMU SAK IKI WIS ILANG..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
AKU NGERTI DEWE NENG NGAREPE MOTO..
NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
NENG KULON TERMINAL KERTONEGORO..
NGAWI..

reff:
KEMBANG TEBU SING NENG SAWAH GRUDO,
ORA GARING SENAJAN MONGSO KETIGO..
TANSAH ELING, JAMANE SEMONO
NENG KULON TERMINAL KERTONEGORO..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
AKU NGERTI DEWE NENG NGAREPE MOTO..
NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
NENG KULON TERMINAL KERTONEGORO..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
AKU NGERTI DEWE NENG NGAREPE MOTO..
NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
NENG KULON TERMINAL KERTONEGORO..
NGAWI..
NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
NENG KULON TERMINAL KERTONEGORO..
NGAWI..
—————–
[ver: lyrics]
[id: cszvskca]
[ar: Didi Kempot ft. Mas Tris]
[ti: Dalan Anyar (Terminal Kertonegoro)]
[al: Pop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:36]
[00:01.19]Dalam Anyar (Terminal Kertonegoro)
[00:23.85]Versi : Didi kempot ft. Mas Tris
[00:26.85]
[00:29.85]>>>
[00:30.85]>>
[00:31.85]>
[00:32.85]KEMBANG TEBU SING KABUR KANGINAN,
[00:38.85]SAKSI BISU, SING DADI KENANGAN..
[00:45.05]PRASETYAMU KUWI MUNG KIASAN,
[00:52.44]TRESNAMU SAK IKI WIS ILANG..
[00:59.28]NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
[01:05.81]AKU NGERTI DEWE NENG NGAREPE MOTO..
[01:13.22]NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
[01:19.38]NENG KULON TERMINAL KERTONEGORO..
[01:26.53]NGAWI..
[01:28.39]
[01:50.37]>>>
[01:51.37]>>
[01:52.37]>
[01:53.37]KEMBANG TEBU SING NENG SAWAH GRUDO,
[02:00.37]ORA GARING SENAJAN MONGSO KETIGO..
[02:07.90]TANSAH ELING, JAMANE SEMONO
[02:14.68]NENG KULON TERMINAL KERTONEGORO..
[02:21.52]NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
[02:28.12]AKU NGERTI DEWE NENG NGAREPE MOTO..
[02:35.46]NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
[02:41.98]NENG KULON TERMINAL KERTONEGORO..
[02:48.89]NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
[02:55.24]AKU NGERTI DEWE NENG NGAREPE MOTO..
[03:02.65]NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
[03:08.87]NENG KULON TERMINAL KERTONEGORO..
[03:16.26]NGAWI..
[03:18.25]NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
[03:23.52]NENG KULON TERMINAL KERTONEGORO..
[03:29.94]NGAWI..
[03:32.36]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s