Ikhlasno

Versi: Rozy Abdillah ft. Suliyana

Lk:
Semilire angin dalu,
Mbarengi jangkah isun melaku..
Ninggalaken kutho nguweni cerito,
Kisah sun ambi riko..

Pr:
Mendung neng langit tindo ati nelongso,
Ditinggal sliramu lungo..
Tetese iluh neng pipi iki,
Ora biso ngalangi..

reff:
Pr:
Takdir iki neng ati seneng seneng perih,
Ketemu sliramu ora tak getuni..
Masio sedelo tresnamu ngebak’i ati,
Seneng saiki dadi perih..

Lk:
Yo wis lilakeno, yo wis ikhlaseno
Magih ono kewajiban hang sun songgo..
Yo wis lilakeno, yo wis ikhlaseno
Takdir iki misahaken sun lan riko..

reff:
Lk:
Semilire angin dalu,
Mbarengi jangkah isun melaku..
Ninggalaken kutho nguweni cerito,
Kisah sun ambi riko..

Pr:
Mendung neng langit tindo ati nelongso,
Ditinggal sliramu lungo..
Tetese iluh neng pipi iki,
Ora biso ngalangi..

reff:
Pr:
Takdir iki neng ati seneng seneng perih,
Ketemu sliramu ora tak getuni..
Masio sedelo tresnamu ngebak’i ati,
Seneng saiki dadi perih..

Lk:
Yo wis lilakeno, yo wis ikhlaseno
Magih ono kewajiban hang sun songgo..
Yo wis lilakeno, yo wis ikhlaseno
Takdir iki misahaken sun lan riko..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *