Sulastri (sonny josz)

Versi: Sonny Josz

Adoh adoh aku iki, marani kowe
Amergo aku iki kangen karo kowe..
Nganti tak belani mbolos nyambut gawe,
Nganti tak belani mbolos nyambut gawe..

Adoh adoh aku iki, marani kowe
Amergo aku iki sayang karo kowe..
Wis ono setaun ora ketemu,
Wis ono setaun ora ketemu..

reff:
Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep ngenteni aku..
Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep kawin karo aku..
Ra ngertio saiki dikawin wong liyo..

reff:
Adoh adoh aku iki, marani kowe
Amergo aku iki kangen karo kowe..
Nganti tak belani mbolos nyambut gawe,
Nganti tak belani mbolos nyambut gawe..

reff:
Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep ngenteni aku..
Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep kawin karo aku..
Ra ngertio saiki dikawin wong liyo..

Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep ngenteni aku..
Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep kawin karo aku..
Ra ngertio saiki dikawin wong liyo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *