Sing Serantan


Versi: Suliyana

Semene lawase isun ngenteni,
Tekane kudangan hang dampingi ati..

Kari sing serantan roso batin iki,
Hang magih dewekan sun keremdem sepi..

reff:
Seru kepingine isun wujudno angenan,
Koyo dene lintang hang didampingi ulan..

Nong gending iki isun kumandangno dungo,
Mugo hang kuoso nemokno jodon kulo..

reff:
Kari sing serantan roso batin iki,
Hang magih dewekan sun keremdem sepi..

reff:
Seru kepingine isun wujudno angenan,
Koyo dene lintang hang didampingi ulan..

Nong gending iki isun kumandangno dungo,
Mugo hang kuoso nemokno jodon kulo..

Nemokno jodon kulo..
Nemokno jodon kulo..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *