Jogja Priangan

Versi: Evie Tamala

Sepi.. sepi rasaning ati,
Tengah dalu ing tanah priangan..
REinoso sepining atiku iki,
Bareng adoh soko sliramu..

Lali.. lali tan biso lali,
Eling eling mung katon esemmu..
Rikolo sliramu nguntabke aku,
Ono stasiun tugu..

Ibo endahe ibo endahe,
Kutho ngayogja..
Kang biso gawe,
Kepranan atiku..

Sapu nyere sapu nyere,
Paribasane..
Pegat simpai,
Paturai patepang deui..

reff:
Lali.. lali tan biso lali,
Eling eling mung katon esemmu..
Rikolo sliramu nguntabke aku,
Ono stasiun tugu..

Ibo endahe ibo endahe,
Kutho ngayogja..
Kang biso gawe,
Kepranan atiku..

Sapu nyere sapu nyere,
Paribasane..
Pegat simpai,
Paturai patepang deui..

(Ho ibo endahe ibo endahe),
(Kutho ngayogja..)
Kang biso gawe,
Kepranan atiku..

(Sapu nyere sapu nyere),
(Paribasane..)
Pegat simpai,
Paturai patepang deui..

(Ibo endahe ibo endahe),
(Kutho ngayogja..)
Kang biso gawe,
Kepranan atiku..

(Ho sapu nyere sapu nyere),
(Paribasane..)
Pegat simpai,
Paturai patepang deui..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *