Entenono


Versi: Didi Kempot

WIS.., WIS MENENG OJO PODO NANGIS
LUNGAKU MUNG SEDELO..
AKU PENGEN MAKARYO,
MUGO MUGO ORA ONO RUBEDO..

SING TAK SUWUN MUNG DONGAMU,
SAK SUWENE LUNGAKU..
PERCOYO-O KARO AKU,
ENTENONO NGANTI SAK TEKAKU..

reff:
MUGO MUGO BISO KLAKON KAREPKU,
KANGGO KOWE UGO KANGGO AKU..
SING TAK SUWUN DONGA PAMUJIMU,
SAK SUWENE, SAK SUWENE LUNGAKU..

ENTENONO NGANTI SAK TEKAKU..
ENTENONO NGANTI SAK BALIKU..

reff:
SING TAK SUWUN DONGAMU,
SAK SUWENE LUNGAKU..
PERCOYO-O KARO AKU,
ENTENONO NGANTI SAK TEKAKU..

reff:
MUGO MUGO BISO KLAKON KAREPKU,
KANGGO KOWE UGO KANGGO AKU..
SING TAK SUWUN DONGA PAMUJIMU,
SAK SUWENE, SAK SUWENE LUNGAKU..

ENTENONO NGANTI SAK TEKAKU..
ENTENONO NGANTI SAK BALIKU..
SING TAK SUWUN DONGA PAMUJIMU,
SAK SUWENE, SAK SUWENE LUNGAKU..

ENTENONO NGANTI SAK TEKAKU..
ENTENONO NGANTI SAK BALIKU..
OJO NANGIS, PERCOYO-O AKU..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *