Si Sri

Versi: Pringgodani Group

Kancane cakil jare rambut geni,
Kalahe mbek janoko..
Senenge kikil kok kepati-pati,
Rasane koyo ngopo..

Mbok dicritani aku durung ngerti,
Jare marakke nagihi..
Suk kapan aku diampiri,
Aku kok nafsu tak ngincipi..

Yen bebek aku kepengen,(endhoge..)
Yen pitik aku kepengen,(swiwine..)
Yen si sri aku kepengen,(sak kabehe..)
(Ojo ngeres mikir sing tak karepake..)
(Nomer siji, si sri kuwi apik atine..)

Ben ora puyeng balsemono bathuk,
Iso kurang mumete..
Ben pro kepincut podo pasang susuk,
Opo kuwi dalane..

Ngisore weteng jo diinguk inguk,
Akeh andheng andhenge..
Yen takon andheng andheng weteng,
Aku dewe yo ora nduwe..

Yen bebek aku kepengen,(endhoge..)
Yen pitik aku kepengen,(swiwine..)
Lha yen si sri aku kepengen,(sak kabehe..)
(Ojo ngeres mikir sing tak karepake..)
(Nomer siji, si sri kuwi apik atine..)

reff:
Ngisore weteng jo diinguk inguk,
Akeh andheng andhenge..
Yen takon andheng andheng weteng,
Aku dewe yo ora nduwe..

Yen bebek aku kepengen,(endhoge..)
Lha yen pitik aku kepengen,(swiwine..)
Yen si sri aku kepengen,(sak kabehe..)
(Ojo ngeres mikir sing tak karepake..)
(Nomer siji, si sri kuwi apik atine..)

Yen bebek aku kepengen,(endhoge..)
Lha yen pitik aku kepengen,(swiwine..)
Yen si sri aku kepengen,(sak kabehe..)
(Ojo ngeres mikir sing tak karepake..)
(Nomer siji, si sri kuwi apik atine..)

Yen bebek aku kepengen,(endhoge..)
Lha yen pitik aku kepengen,(swiwine..)
Lha yen si sri aku kepengen,(sak kabehe..)
(Ojo ngeres mikir sing tak karepake..)
(Nomer siji, si sri kuwi apik atine..)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *