Mangan Bareng


Versi: Sonny Josz f. Ratna Listy

Lk:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Seneng atiku sakbendino metu bareng..
Neng pasar bareng, ngombe kopi bareng
Kowe yo seneng aku tambah seneng..

Pr:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Senadyan sumpek nyawang kowe dadi seneng..
Numpak becak bareng, numpak motor bareng
Duet: Seneng rasane yen metu bareng bareng..

reff:
Lk:
(Mangan bareng),
Nyanyi neng panggung bareng
Pengen rasane sakbendino manggung bareng..

(Mangan bareng),
Nyanyi neng panggung bareng
Anget rasane sakbendino ngumpul bareng..

Duet:
Koyo rembulan karo lintange,
Ojo nganti pisah bareng saklawase..

Pr:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Senadyan sumpek nyawang kowe dadi seneng..
Numpak becak bareng, numpak motor bareng
Duet: Seneng rasane yen metu bareng bareng..

reff:
Lk:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Seneng atiku sakbendino metu bareng..
Neng pasar bareng, ngombe kopi bareng
Kowe yo seneng aku tambah seneng..

Pr:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Senadyan sumpek nyawang kowe dadi seneng..
Numpak becak bareng, numpak motor bareng
Duet: Seneng rasane yen metu bareng bareng..

reff:
Lk:
(Mangan bareng),
Nyanyi neng panggung bareng
Pengen rasane sakbendino manggung bareng..

(Mangan bareng),
Nyanyi neng panggung bareng
Anget rasane sakbendino ngumpul bareng..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *