Ngamen 15


Versi: Eny Sagita

Urip ono dunyo ojo seneng gawe gelo,
Yen kepengen mulyo kowe kudu gelem soro..
Yen kepengen bojo ayo ndang podo dungo,
Golek bojo sugih tapi ojo nggone konco..

Urip ono dunyo ojo seneng gawe duso,
Kelakon uripmu mengko bakale sengsoro,
Ndang podo tobato ben ora mlebu neroko,
Golek sangu mati ben podo mlebu suargo..

reff:
Pisan pindho gawe ati loro,
Kaping telu ndang cepet nyuwun ngapuro..
Pisan pindho tetep gawe duso,
Kaping telu ayo ndang podo tobato..

Yen kepengen kowe tetep urip mulyo,
Ojo lali nyuwun dongane wong tuwo..
Yen kepengen kowe tetep urip mulyo,
Ojo lali nyuwun dongane wong tuwo..

reff:
Urip ono dunyo ojo seneng gawe gelo,
Yen kepengen mulyo kowe kudu gelem soro..
Yen kepengen bojo ayo ndang podo dungo,
Golek bojo sugih tapi ojo nggone konco..

Urip ono dunyo ojo seneng gawe duso,
Kelakon uripmu mengko bakale sengsoro,
Ndang podo tobato ben ora mlebu neroko,
Golek sangu mati ben podo mlebu suargo..

reff:
Pisan pindho gawe ati loro,
Kaping telu ndang cepet nyuwun ngapuro..
Pisan pindho tetep gawe duso,
Kaping telu ayo ndang podo tobato..

Yen kepengen kowe tetep urip mulyo,
Ojo lali nyuwun dongane wong tuwo..
Yen kepengen kowe tetep urip mulyo,
Ojo lali nyuwun dongane wong tuwo..

Urip ono dunyo ojo seneng gawe gelo,
Yen kepengen mulyo kowe kudu gelem soro..
Yen kepengen bojo ayo ndang podo dungo,
Golek bojo sugih tapi ojo nggone konco..
Golek bojo sugih tapi ojo nggone konco..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *