Apa Gelem

Versi: Yayat Imrona ft. Ina malini

Lk:
Aduh bocah sing ayu tur kalem,
Dadi bojoku apa kowe gelem..

Aduh bocah sing ayu tur kalem,
Dadi bojoku apa kowe gelem..
Nek pancene bener kowe gelem,
Jawab siki men aku ayem..

Pr:
Aduh wong bagus sing tukang mesem,
Dadi bojomu aku ya gelem..
Asal tanggung-jawabe temen,
Aja polah sing macem macem..

Ft: Ayo kawin men uripe tentrem..

reff:
Ft:
La la la la.., la la la la..
La la la la.., la la la la..

Pr:
Lamarane, tanggal enem
Kawine wulan enem..
Lk:
Ho.. sarahane..(pr: la la la..)
Kebo enem..(pr: la la la..)
Sing lemu bethem bethem..

Ft:
Moga moga bae, mengko dawa jodone
Ora pisah nggo selawase..

Lk:
Aduh bocah sing ayu tur kalem,
Dadi bojoku apa kowe gelem..
Pr:
Dadi bojomu aku gelem..
Asal tanggung-jawabe temen,

Ft: Ayo kawin men uripe tentrem..

reff:
Pr:
Lamarane, tanggal enem
Kawine wulan enem..
Lk:
Ho.. sarahane..(pr: la la la..)
Kebo enem..(pr: la la la..)
Sing lemu bethem bethem..

Ft:
Moga moga bae, mengko dawa jodone
Ora pisah nggo selawase..

Lk:
Aduh bocah sing ayu tur kalem,
Dadi bojoku apa kowe gelem..
Pr:
Dadi bojomu aku gelem..
Asal tanggung-jawabe temen,

Ft:
Hahaha..hahahaha..hahaha..
Hahaha..hahahaha..hahaha..
Hahaha..hahahaha..hahaha..
Hahaha..hahahaha..hahaha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *