Sewu Roso (suliyana)

versi: Suliyana
SING KIRO ONO ENTEKE,
ULIHE SUN MIKIRNO WUJUD WELASE..
SING KIRO ONO BATESE,
HANG NGALANGI KANGEN SUN IKI..
SING TAU ONO LIYANE,
HANG ISUN WELASI..
SEWU ROSO, MANGGON ATI HANG NYIKSO
SEWU ROSO, NURUTI WELAS HANG SING NYOTO..
ATI WIRANG, NYUNDEP BISONE MUNG MENDEM ROSO
NGAREP NGAREP, BALESE ROSO HANG SUN GOWO..
reff:
SING KIRO ONO ENTEKE,
ULIHE SUN MIKIRNO WUJUD WELASE..
SING KIRO ONO BATESE,
HANG NGALANGI KANGEN SUN IKI..
SING TAU ONO LIYANE,
HANG ISUN WELASI..
SEWU ROSO, MANGGON ATI HANG NYIKSO
SEWU ROSO, NURUTI WELAS HANG SING NYOTO..
ATI WIRANG, NYUNDEP BISONE MUNG MENDEM ROSO
NGAREP NGAREP, BALESE ROSO HANG SUN GOWO..
reff:
SING KIRO ONO ENTEKE,
ULIHE SUN MIKIRNO WUJUD WELASE..
SING KIRO ONO BATESE,
HANG NGALANGI KANGEN SUN IKI..
SING TAU ONO LIYANE,
HANG ISUN WELASI..
SEWU ROSO, MANGGON ATI HANG NYIKSO
SEWU ROSO, NURUTI WELAS HANG SING NYOTO..
ATI WIRANG, NYUNDEP BISONE MUNG MENDEM ROSO
NGAREP NGAREP, BALESE ROSO HANG SUN GOWO..
SEWU ROSO, MANGGON ATI HANG NYIKSO
SEWU ROSO, NURUTI WELAS HANG SING NYOTO..
ATI WIRANG, NYUNDEP BISONE MUNG MENDEM ROSO
NGAREP NGAREP, BALESE ROSO HANG SUN GOWO..

Curigo

versi: Rozy Abdillah ft. Suliyana
Pr:
Sun akoni riko magih welas,
Tapi ati magih sing pasrah..
Moto iki dhung sing nyawang riko,
Pikiran isun mumboro..

Mikiraken riko,
Nong endi ambi sopo..
Saiki..,
Magih eling tah nong welas iki..

Lk:
Ojo curigo, isun ntanding wong liyo
Mulo hang nyoto, welas sun mung kanggo riko..
Latune geni, sing kiro ngobong ati
Panase serngenge, tondo keseron welase..
reff:
Pr:
Sun akoni riko magih welas,
Tapi ati magih sing pasrah..
Moto iki dhung sing nyawang riko,
Pikiran isun mumboro..
Mikiraken riko,
Nong endi ambi sopo..
Saiki..,
Magih eling tah nong welas iki..

Lk:
Ojo curigo, isun ntanding wong liyo
Mulo hang nyoto, welas sun mung kanggo riko..
Latune geni, sing kiro ngobong ati
Panase serngenge, tondo keseron welase..
Ojo curigo, isun ntanding wong liyo
Mulo hang nyoto, welas sun mung kanggo riko..
Latune geni, sing kiro ngobong ati
Panase serngenge, tondo keseron welase..

Piwelingku

Vesri: Engkong Ari
Ning kono kae,
Aku mlaku-mlaku, karo kowe..
Wis suwe anggonku ngenteni,
Kahanan kang mengkono kuwi..
Roso bungahing ati,
Keturutan sing tak impi-impi..
Ora kroso srengengene
Wis mudhun alon alon..
Nganti bingung pengkurepe,
Sing katon..
Nanging semilire angin,
Sore kuwi..
Lan gemrisike gegodhongan,
Nambahi endahe katresnan..
reff:
Namung siji piwelingku,
Ojo nganti lali,
Ning kono angrajut janji..
Ojo nganti lali,
Janjine kudu diugemi..
Ojo nganti lali,
Ojo nganti lali,
Janjine kudu diugemi..

Sumpah Qur'an

Versi: Anik Arnika
Oh kasih ana ning endi,
Limang wulan kula ngulati..
Apa wis olih sengaja,
Sampean arep nglelara..
Yen bener arep wewirang,
Apa ora wedi ning kutukan..
Bengen sumpah sembarangan,
Sampean sumpah ning duwur qur’an..
reff:
Kula ngupai madu,
Dibalese karo empedu..
Dasar bli due ati,
Tegane ngaburaken diri..
Kehormatan sun wis ilang,
Wis dirusak ning sampean..
Yen bener arep wewirang,
Apa ora wedi ning kutukan..
Bengen sumpah sembarangan,
Sampean sumpah ning duwur qur’an..
reff:
Kula ngupai madu,
Dibalese karo empedu..
Dasar bli due ati,
Tegane ngaburaken diri..
Kehormatan sun wis ilang,
Wis dirusak ning sampean..
Oh kasih ana ning endi,
Limang wulan kula ngulati..
Apa wis olih sengaja,
Sampean arep nglelara..

Pinter Kodek

Versi: Susy Arzetty
Yen dipikir pikir wong lanang enake dewek,
Pantes diarani wong lanang sing pinter kodek..
Yen bengi begadang esuk njaluk lawang,
Wong wadon nakoni jawabe karo nyewoti..
Pancen rata rata wong lanang pinter alesan,
Padahal sih salah nanging jawabe bisaan..
Mungkin wis biasa bohong ya wis lumrah,
Adate wong lanang yen ngomong akeh kebuang..
reff:
Yen wong wadon mangkat dewekan,
Ngomong sewot ora karuan..
Cemburuan kanggo pawitan,
Penasaran watir demenan..
Pancen rata rata wong lanang pinter alesan,
Padahal sih salah nanging jawabe bisaan..
Mungkin wis biasa bohong ya wis lumrah,
Adate wong lanang yen ngomong akeh kebuang..
reff:
Yen wong wadon mangkat dewekan,
Ngomong sewot ora karuan..
Cemburuan kanggo pawitan,
Penasaran watir demenan..
Yen dipikir pikir wong lanang enake dewek,
Pantes diarani wong lanang sing pinter kodek..
Yen bengi begadang esuk njaluk lawang,
Wong wadon nakoni jawabe karo nyewoti..
Pancen rata rata wong lanang pinter alesan,
Padahal sih salah nanging jawabe bisaan..
Mungkin wis biasa bohong ya wis lumrah,
Adate wong lanang yen ngomong akeh kebuang..

Rewel Pegat

Versi: Suka Wijaya
Due rabi ayu bli sumbat,
Najan bagus wateke jahat..
Salah setitik mrengut,
Gampang bae mbetatut,
Turu bareng di sikut..
Urip kaya ning jero sarung,
Ora bebas raga terkurung..
Sifat nyrengkel ning laki,
Ora ngarti nasehat,
Rabi rewel di pegat..
reff:
Dudu sun ngaku hebat,
Dudu lanange jagat,
Tapi yen rabi rewel tek pegat..
Rewel dipegat,
Rewel dipegat,
Dipegat..
Najan walang kukune,
Nyengkir gading dadane,
Tapi yen rabi rewel dipegat..
Rewel dipegat,
Rewel dipegat,
Dipegat..
Urip kaya ning jero sarung,
Ora bebas raga terkurung..
Sifat nyrengkel ning laki,
Ora ngarti nasehat,
Rabi rewel di pegat..
reff:
Dudu sun ngaku hebat,
Dudu lanange jagat,
Tapi yen rabi rewel tek pegat..
Rewel dipegat,
Rewel dipegat,
Dipegat..
Najan walang kukune,
Nyengkir gading dadane,
Tapi yen rabi rewel dipegat..
Rewel dipegat,
Rewel dipegat,
Dipegat..
Due rabi ayu bli sumbat,
Najan bagus wateke jahat..
Salah setitik mrengut,
Gampang bae mbetatut,
Turu bareng di sikut..
Urip kaya ning jero sarung,
Ora bebas raga terkurung..
Sifat nyrengkel ning laki,
Ora ngarti nasehat,
Rabi rewel di pegat..

Lanang Satria

Versi: Susy Arzetty ft. Suka Wijaya
Pr:
Lanang satria due ati bijaksana,
Gede penerima segala apa sing ana..
Lk:
Wadon sejati bisa ngebakti ning laki,
Ora ambisi segala harta duniawi..
ft:
Sing diarani lanang satria,
Gede penerima apa sing ana..
Sing diarani wadon sejati,
Ngebakti ning laki lan murah hati..
reff:
Pr:
Satria jenenge lanang satria,
Tresnane bli rubah tumekang tua..
Lk:
Sejati jenenge wadon sejati,
Tresnane bli rubah sampe ning ati..
Pr:
Lanang satria due ati bijaksana,
Gede penerima segala apa sing ana..
Lk:
Wadon sejati bisa ngebakti ning laki,
Ora ambisi segala harta duniawi..
ft:
Sing diarani lanang satria,
Gede penerima apa sing ana..
Sing diarani wadon sejati,
Ngebakti ning laki lan murah hati..
reff:
Pr:
Satria jenenge lanang satria,
Tresnane bli rubah tumekang tua..
Lk:
Sejati jenenge wadon sejati,
Tresnane bli rubah sampe ning ati..
Pr:
Lanang satria due ati bijaksana,
Gede penerima segala apa sing ana..
Lk:
Wadon sejati bisa ngebakti ning laki,
Ora ambisi segala harta duniawi..
ft:
Sing diarani lanang satria,
Gede penerima apa sing ana..
Sing diarani wadon sejati,
Ngebakti ning laki lan murah hati..
ft:
Sing diarani lanang satria,
Gede penerima apa sing ana..
Sing diarani wadon sejati,
Ngebakti ning laki lan murah hati..

Yen Sliramu Tansah Katon

Versi: Engkong Ari
Wiwit esuk nganti, lumengsere wengi..
Roso rasaning ati, tumuju kudu nemoni..
Mung arep crito, mung arep kondo..
Yen sliramu tansah katon neng mripatku..
Ing peperenge gunung kang duwur..
Tak idekke pepujanku
Kembang dahlia ungu benere,
Yen eseme amung kanggo aku..
Wiwit esuk nganti, lumengsere wengi..
Roso rasaning ati, tumuju kudu nemoni..
Mung arep crito, mung arep kondo..
Yen sliramu tansah katon neng mripatku..

Tingeling Ampun

Versi: Anik Arnika
Di tingeling ampun,
Bli kuat nyabarane,
Laki gede cemburuane..
Bli kena salah sambung,
Bli kena salah kirim,
HP gampang pisan dibanting..
reff:
Yen kakang gede cemburuan,
Kulane kang ora tahan,
Masih mending kita pisahan..
Gara gara salah sambung,
Cemburune minta ampun,
Tulung kang isin ning batur..
Aduh tobat ora tahan,
Laki gede cemburuan..
Cuma masalah sambungan,
Gampang pisan ngajak tukar..
Di tingeling ampun,
Bli kuat nyabarane,
Laki gede cemburuane..
Bli kena salah sambung,
Bli kena salah kirim,
HP gampang pisan dibanting..
reff:
Yen kakang gede cemburuan,
Kulane kang ora tahan,
Masih mending kita pisahan..
Gara gara salah sambung,
Cemburune minta ampun,
Tulung kang isin ning batur..
Aduh tobat ora tahan,
Laki gede cemburuan..
Cuma masalah sambungan,
Gampang pisan ngajak tukar..
Di tingeling ampun,
Bli kuat nyabarane,
Laki gede cemburuane..
Bli kena salah sambung,
Bli kena salah kirim,
HP gampang pisan dibanting..

Mabok Oplosan

Versi: Hj. Aas Rolani
Dudu sih mabok kenang oplosan,
Maboke kula kenang demenan..
Gara gara kakang sing dadi kedanan,
Gara gara kakang sing dadi rebutan..
Dudu sih mabok kenang oplosan,
Maboke kula kenang demenan..
Gara gara kakang sing dadi kedanan,
Gara gara kakang sing dadi rebutan..
Dudu sih mabok kenang oplosan..
reff:
Layang layang terbang melayang,
Jauh tinggi diatas awan..
Duhai sing manis sing dadi rebutan,
Awan lan wengi sing dadi kelingan..
Kelingan matane,
Kelingan meseme,
Yen gemuyu dekok pipine..
Dudu sih mabok kenang oplosan,
Maboke kula kenang demenan..
Gara gara kakang sing dadi kedanan,
Gara gara kakang sing dadi rebutan..
Dudu sih mabok kenang oplosan..
reff:
Layang layang terbang melayang,
Jauh tinggi diatas awan..
Duhai sing manis sing dadi rebutan,
Awan lan wengi sing dadi kelingan..
Kelingan matane,
Kelingan meseme,
Yen gemuyu dekok pipine..
Dudu sih mabok kenang oplosan,
Maboke kula kenang demenan..
Gara gara kakang sing dadi kedanan,
Gara gara kakang sing dadi rebutan..
Dudu sih mabok kenang oplosan..

1 2 3