Sewu Roso (suliyana)

Suliyana_5
versi: Suliyana

SING KIRO ONO ENTEKE,
ULIHE SUN MIKIRNO WUJUD WELASE..
SING KIRO ONO BATESE,
HANG NGALANGI KANGEN SUN IKI..
SING TAU ONO LIYANE,
HANG ISUN WELASI..

SEWU ROSO, MANGGON ATI HANG NYIKSO
SEWU ROSO, NURUTI WELAS HANG SING NYOTO..
ATI WIRANG, NYUNDEP BISONE MUNG MENDEM ROSO
NGAREP NGAREP, BALESE ROSO HANG SUN GOWO..

reff:
SING KIRO ONO ENTEKE,
ULIHE SUN MIKIRNO WUJUD WELASE..
SING KIRO ONO BATESE,
HANG NGALANGI KANGEN SUN IKI..
SING TAU ONO LIYANE,
HANG ISUN WELASI..

SEWU ROSO, MANGGON ATI HANG NYIKSO
SEWU ROSO, NURUTI WELAS HANG SING NYOTO..
ATI WIRANG, NYUNDEP BISONE MUNG MENDEM ROSO
NGAREP NGAREP, BALESE ROSO HANG SUN GOWO..

reff:
SING KIRO ONO ENTEKE,
ULIHE SUN MIKIRNO WUJUD WELASE..
SING KIRO ONO BATESE,
HANG NGALANGI KANGEN SUN IKI..
SING TAU ONO LIYANE,
HANG ISUN WELASI..

SEWU ROSO, MANGGON ATI HANG NYIKSO
SEWU ROSO, NURUTI WELAS HANG SING NYOTO..
ATI WIRANG, NYUNDEP BISONE MUNG MENDEM ROSO
NGAREP NGAREP, BALESE ROSO HANG SUN GOWO..

SEWU ROSO, MANGGON ATI HANG NYIKSO
SEWU ROSO, NURUTI WELAS HANG SING NYOTO..
ATI WIRANG, NYUNDEP BISONE MUNG MENDEM ROSO
NGAREP NGAREP, BALESE ROSO HANG SUN GOWO..
——————-
[ver: lyrics]
[id: uasacpca]
[ar: Suliyana]
[ti: Sewu Roso]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:30]
[00:01.09]Sewu Roso – Suliyana
[00:29.71]
[00:32.71]>>>
[00:33.71]>>
[00:34.71]>
[00:35.71]SING KIRO ONO ENTEKE,
[00:41.08]ULIHE SUN MIKIRNO WUJUD WELASE..
[00:49.47]SING KIRO ONO BATESE,
[00:54.94]HANG NGALANGI KANGEN SUN IKI..
[01:04.53]SING TAU ONO LIYANE,
[01:12.57]HANG ISUN WELASI..
[01:20.32]SEWU ROSO,
[01:22.94]MANGGON ATI HANG NYIKSO
[01:27.12]SEWU ROSO,
[01:29.91]NURUTI WELAS HANG SING NYOTO..
[01:34.19]ATI WIRANG,
[01:37.18]NYUNDEP BISONE MUNG MENDEM ROSO
[01:41.61]NGAREP NGAREP..,
[01:47.34]BALESE ROSO HANG SUN GOWO..
[01:52.68]
[02:02.05]>>>
[02:03.05]>>
[02:04.05]>
[02:05.05]SING KIRO ONO ENTEKE,
[02:09.85]ULIHE SUN MIKIRNO WUJUD WELASE..
[02:18.25]SING KIRO ONO BATESE,
[02:23.97]HANG NGALANGI KANGEN SUN IKI..
[02:34.43]SING TAU ONO LIYANE,
[02:39.83]HANG ISUN WELASI..
[02:49.29]SEWU ROSO,
[02:51.83]MANGGON ATI HANG NYIKSO
[02:55.94]SEWU ROSO,
[02:58.80]NURUTI WELAS HANG SING NYOTO..
[03:02.74]ATI WIRANG,
[03:06.16]NYUNDEP BISONE MUNG MENDEM ROSO
[03:10.10]NGAREP NGAREP..,
[03:16.36]BALESE ROSO HANG SUN GOWO..
[03:22.64]
[03:30.75]>>>
[03:31.75]>>
[03:32.75]>
[03:33.75]SING KIRO ONO ENTEKE,
[03:38.25]ULIHE SUN MIKIRNO WUJUD WELASE..
[03:46.08]SING KIRO ONO BATESE,
[03:52.11]HANG NGALANGI KANGEN SUN IKI..
[04:02.00]SING TAU ONO LIYANE,
[04:07.86]HANG ISUN WELASI..
[04:16.69]SEWU ROSO,
[04:19.99]MANGGON ATI HANG NYIKSO
[04:24.04]SEWU ROSO,
[04:26.96]NURUTI WELAS HANG SING NYOTO..
[04:31.19]ATI WIRANG,
[04:34.48]NYUNDEP BISONE MUNG MENDEM ROSO
[04:38.90]NGAREP NGAREP..,
[04:45.18]BALESE ROSO HANG SUN GOWO..
[04:50.42]SEWU ROSO,
[04:52.25]MANGGON ATI HANG NYIKSO
[04:56.49]SEWU ROSO,
[04:59.69]NURUTI WELAS HANG SING NYOTO..
[05:03.91]ATI WIRANG,
[05:07.04]NYUNDEP BISONE MUNG MENDEM ROSO
[05:11.45]NGAREP NGAREP..,
[05:17.54]BALESE ROSO HANG SUN GOWO..
[05:24.44]
———-
Preview:

Advertisements

Curigo

Rozy-Suliyana
versi: Rozy Abdillah ft. Suliyana

Pr:
Sun akoni riko magih welas,
Tapi ati magih sing pasrah..
Moto iki dhung sing nyawang riko,
Pikiran isun mumboro..

Mikiraken riko,
Nong endi ambi sopo..
Saiki..,
Magih eling tah nong welas iki..

Lk:
Ojo curigo, isun ntanding wong liyo
Mulo hang nyoto, welas sun mung kanggo riko..
Latune geni, sing kiro ngobong ati
Panase serngenge, tondo keseron welase..

reff:
Pr:
Sun akoni riko magih welas,
Tapi ati magih sing pasrah..
Moto iki dhung sing nyawang riko,
Pikiran isun mumboro..

Mikiraken riko,
Nong endi ambi sopo..
Saiki..,
Magih eling tah nong welas iki..

Lk:
Ojo curigo, isun ntanding wong liyo
Mulo hang nyoto, welas sun mung kanggo riko..
Latune geni, sing kiro ngobong ati
Panase serngenge, tondo keseron welase..

Ojo curigo, isun ntanding wong liyo
Mulo hang nyoto, welas sun mung kanggo riko..
Latune geni, sing kiro ngobong ati
Panase serngenge, tondo keseron welase..
————-
[ver: lyrics]
[id: bskccoca]
[ar: Rozy ft. Suliyana]
[ti: Curigo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:30]
[00:01.03]Curigo
[00:20.64]versi: Rozy Abdillah ft. Suliyana
[00:23.64]
[00:26.64]>>>
[00:27.64]>>
[00:28.64]>
[00:29.64]Pr: Sun akoni riko magih welas,
[00:34.98]Pr: Tapi ati magih sing pasrah..
[00:41.38]Pr: Moto iki dhung sing nyawang riko,
[00:46.99]Pr: Pikiran isun mumboro..
[00:53.34]Pr: Mikiraken riko,
[00:59.32]Pr: Nong endi ambi sopo..
[01:06.02]Pr: Saiki..,
[01:12.20]Pr: Magih eling tah nong welas iki..
[01:19.15]
[01:24.57]Lk: Ojo curigo,
[01:27.61]Lk: isun nyanding wong liyo..
[01:31.28]Lk: Mulo hang nyoto,
[01:33.96]Lk: welas sun mung kanggo riko..
[01:37.32]Lk: Latune geni,
[01:39.80]Lk: sing kiro ngobong ati..
[01:43.04]Lk: Panase serngenge,
[01:45.66]Lk: tondo keseron welase..
[01:54.36]
[02:17.84]>>>
[02:18.84]>>
[02:19.84]>
[02:20.84]Pr: Sun akoni riko magih welas,
[02:25.99]Pr: Tapi ati magih sing pasrah..
[02:31.97]Pr: Moto iki dhung sing nyawang riko,
[02:38.25]Pr: Pikiran isun mumboro..
[02:44.53]Pr: Mikiraken riko,
[02:49.01]Pr: Nong endi ambi sopo..
[02:54.42]Pr: Saiki..,
[03:00.83]Pr: Magih eling tah nong welas iki..
[03:09.05]
[03:15.46]Lk: Ojo curigo,
[03:18.94]Lk: isun nyanding wong liyo..
[03:22.42]Lk: Mulo hang nyoto,
[03:24.90]Lk: welas sun mung kanggo riko..
[03:28.21]Lk: Latune geni,
[03:30.81]Lk: sing kiro ngobong ati..
[03:34.24]Lk: Panase serngenge,
[03:36.85]Lk: tondo keseron welase..
[03:45.51]Lk: Ojo curigo,
[03:48.68]Lk: isun nyanding wong liyo..
[03:52.16]Lk: Mulo hang nyoto,
[03:54.72]Lk: welas sun mung kanggo riko..
[03:58.20]Lk: Latune geni,
[04:00.50]Lk: sing kiro ngobong ati..
[04:03.93]Lk: Panase serngenge,
[04:06.72]Lk: tondo keseron welase..
[04:13.37]
———-
Preview:

Piwelingku

Engkong-Ari
Vesri: Engkong Ari

Ning kono kae,
Aku mlaku-mlaku, karo kowe..
Wis suwe anggonku ngenteni,
Kahanan kang mengkono kuwi..
Roso bungahing ati,
Keturutan sing tak impi-impi..

Ora kroso srengengene
Wis mudhun alon alon..
Nganti bingung pengkurepe,
Sing katon..

Nanging semilire angin,
Sore kuwi..
Lan gemrisike gegodhongan,
Nambahi endahe katresnan..

reff:
Namung siji piwelingku,
Ojo nganti lali,
Ning kono angrajut janji..
Ojo nganti lali,
Janjine kudu diugemi..
Ojo nganti lali,
Ojo nganti lali,
Janjine kudu diugemi..
————-
[id: zzoqclca]
[ar: Engkong Ari]
[ti: Piwelingku]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:27]
[00:01.03]Piwelingku
[00:15.03]Versi : Engkong Ari
[00:18.03]
[00:21.03]>>>
[00:22.03]>>
[00:23.03]>
[00:24.03]Ning kono kae,
[00:30.96]Aku mlaku-mlaku karo kowe..
[00:47.95]Wis suwe anggonku ngenteni,
[00:58.10]Kahanan kang mengkono kuwi..
[01:14.59]Roso bungahing ati,
[01:23.85]Keturutan sing tak impi-impi..
[01:32.68]
[01:36.60]Ora kroso srengengene
[01:42.58]Wis mudhun alon alon..
[01:55.14]Nganti bingung pengkurepe,
[02:02.29]Sing katon..
[02:09.08]
[02:12.32]Nanging semilire angin,
[02:19.03]Sore kuwi..
[02:26.31]Lan gemrisike gegodhongan,
[02:36.95]Nambahi endahe katresnan..
[02:54.68]
[02:59.72]Namung siji piwelingku,
[03:11.09]Ojo nganti lali,
[03:15.29]Ning kono angrajut janji..
[03:26.91]Ojo nganti lali,
[03:31.21]Janjine kudu diugemi..
[03:40.97]Ojo nganti lali,
[03:51.67]Ojo nganti lali,
[04:01.68]Janjine kudu diugemi..
[04:13.82]
———-
Preview:

Sumpah Qur’an

Anik-Arnika_1
Versi: Anik Arnika

Oh kasih ana ning endi,
Limang wulan kula ngulati..
Apa wis olih sengaja,
Sampean arep nglelara..

Yen bener arep wewirang,
Apa ora wedi ning kutukan..
Bengen sumpah sembarangan,
Sampean sumpah ning duwur qur’an..

reff:
Kula ngupai madu,
Dibalese karo empedu..

Dasar bli due ati,
Tegane ngaburaken diri..
Kehormatan sun wis ilang,
Wis dirusak ning sampean..

Yen bener arep wewirang,
Apa ora wedi ning kutukan..
Bengen sumpah sembarangan,
Sampean sumpah ning duwur qur’an..

reff:
Kula ngupai madu,
Dibalese karo empedu..

Dasar bli due ati,
Tegane ngaburaken diri..
Kehormatan sun wis ilang,
Wis dirusak ning sampean..

Oh kasih ana ning endi,
Limang wulan kula ngulati..
Apa wis olih sengaja,
Sampean arep nglelara..
————-
[ver: lyrics]
[id: kialclca]
[ar: Anik Arnika]
[ti: Sumpah Qur’an]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:11]
[00:01.09]Sumpah Qur’an
[00:44.65]Versi : Anik Arnika
[00:47.65]
[00:50.65]>>>
[00:51.65]>>
[00:52.65]>
[00:53.65]Oh kasih ana ning endi,
[01:00.52]Limang wulan kula ngulati..
[01:07.74]Apa wis olih sengaja,
[01:13.78]Sampean arep nglelara..
[01:20.80]
[01:24.42]Yen bener arep wewirang,
[01:30.56]Apa ora wedi ning kutukan..
[01:37.82]Bengen sumpah sembarangan,
[01:44.04]Sampean sumpah ning duwur qur’an..
[01:51.02]
[02:28.39]>>>
[02:29.39]>>
[02:30.39]>
[02:31.39]Kula ngupai madu,
[02:37.42]Dibalese karo empedu..
[02:44.32]
[03:00.12]Dasar bli due ati,
[03:05.99]Tegane ngaburaken diri..
[03:13.38]Kehormatan sun wis ilang,
[03:19.61]Wis dirusak ning sampean..
[03:27.46]
[03:30.62]Yen bener arep wewirang,
[03:36.84]Apa ora wedi ning kutukan..
[03:44.18]Bengen sumpah sembarangan,
[03:50.27]Sampean sumpah ning duwur qur’an..
[03:57.18]
[04:35.04]>>>
[04:36.04]>>
[04:37.04]>
[04:38.04]Kula ngupai madu,
[04:43.70]Dibalese karo empedu..
[04:50.30]
[05:06.28]Dasar bli due ati,
[05:12.26]Tegane ngaburaken diri..
[05:19.61]Kehormatan sun wis ilang,
[05:25.39]Wis dirusak ning sampean..
[05:33.47]
[05:36.72]Oh kasih ana ning endi,
[05:43.25]Limang wulan kula ngulati..
[05:50.40]Apa wis olih sengaja,
[05:56.44]Sampean arep nglelara..
[06:03.46]
———-
Preview:

Pinter Kodek

Susy-Arzetty_1
Versi: Susy Arzetty

Yen dipikir pikir wong lanang enake dewek,
Pantes diarani wong lanang sing pinter kodek..
Yen bengi begadang esuk njaluk lawang,
Wong wadon nakoni jawabe karo nyewoti..

Pancen rata rata wong lanang pinter alesan,
Padahal sih salah nanging jawabe bisaan..
Mungkin wis biasa bohong ya wis lumrah,
Adate wong lanang yen ngomong akeh kebuang..

reff:
Yen wong wadon mangkat dewekan,
Ngomong sewot ora karuan..
Cemburuan kanggo pawitan,
Penasaran watir demenan..

Pancen rata rata wong lanang pinter alesan,
Padahal sih salah nanging jawabe bisaan..
Mungkin wis biasa bohong ya wis lumrah,
Adate wong lanang yen ngomong akeh kebuang..

reff:
Yen wong wadon mangkat dewekan,
Ngomong sewot ora karuan..
Cemburuan kanggo pawitan,
Penasaran watir demenan..

Yen dipikir pikir wong lanang enake dewek,
Pantes diarani wong lanang sing pinter kodek..
Yen bengi begadang esuk njaluk lawang,
Wong wadon nakoni jawabe karo nyewoti..

Pancen rata rata wong lanang pinter alesan,
Padahal sih salah nanging jawabe bisaan..
Mungkin wis biasa bohong ya wis lumrah,
Adate wong lanang yen ngomong akeh kebuang..
————-
[ver: lyrics]
[id: hvqlcuca]
[ar: Susy Arzetty]
[ti: Pinter Kodek]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:32]
[00:01.04]Pinter Kodek – Susy Arzetty
[00:35.92]
[00:38.92]>>>
[00:39.92]>>
[00:40.92]>
[00:41.92]Yen dipikir pikir
[00:44.59]wong lanang enake dewek,
[00:48.20]Pantes diarani
[00:50.56]wong lanang sing pinter kodek..
[00:54.11]Yen bengi begadang
[00:56.61]esuk njaluk lawang,
[00:59.58]Wong wadon nakoni
[01:02.19]jawabe karo nyewoti..
[01:06.43]
[01:11.75]Pancen rata rata
[01:14.42]wong lanang pinter alesan,
[01:17.91]Padahal sih salah
[01:20.45]nanging jawabe bisaan..
[01:23.76]Mungkin wis biasa
[01:26.31]bohong ya wis lumrah,
[01:29.48]Adate wong lanang
[01:31.72]yen ngomong akeh kebuang..
[01:36.76]
[01:52.47]>>>
[01:53.47]>>
[01:54.47]>
[01:55.47]Yen wong wadon mangkat dewekan,
[02:01.59]Ngomong sewot ora karuan..
[02:07.81]Cemburuan kanggo pawitan,
[02:13.34]Penasaran watir demenan..
[02:19.50]
[02:20.75]Pancen rata rata
[02:23.61]wong lanang pinter alesan,
[02:27.46]Padahal sih salah
[02:29.83]nanging jawabe bisaan..
[02:33.25]Mungkin wis biasa
[02:35.67]bohong ya wis lumrah,
[02:38.79]Adate wong lanang
[02:41.15]yen ngomong akeh kebuang..
[02:46.25]
[03:02.58]>>>
[03:03.58]>>
[03:04.58]>
[03:05.58]Yen wong wadon mangkat dewekan,
[03:11.30]Ngomong sewot ora karuan..
[03:17.34]Cemburuan kanggo pawitan,
[03:22.88]Penasaran watir demenan..
[03:29.66]
[03:30.84]Yen dipikir pikir
[03:33.45]wong lanang enake dewek,
[03:37.07]Pantes diarani
[03:39.49]wong lanang sing pinter kodek..
[03:42.91]Yen bengi begadang
[03:45.21]esuk njaluk lawang,
[03:48.26]Wong wadon nakoni
[03:51.24]jawabe karo nyewoti..
[03:55.35]
[04:00.77]Pancen rata rata
[04:02.94]wong lanang pinter alesan,
[04:06.49]Padahal sih salah
[04:08.98]nanging jawabe bisaan..
[04:12.28]Mungkin wis biasa
[04:14.76]bohong ya wis lumrah,
[04:17.93]Adate wong lanang
[04:20.30]yen ngomong akeh kebuang..
[04:25.14]
———-
Preview:

Rewel Pegat

Suka-Wijaya_1
Versi: Suka Wijaya

Due rabi ayu bli sumbat,
Najan bagus wateke jahat..
Salah setitik mrengut,
Gampang bae mbetatut,
Turu bareng di sikut..

Urip kaya ning jero sarung,
Ora bebas raga terkurung..
Sifat nyrengkel ning laki,
Ora ngarti nasehat,
Rabi rewel di pegat..

reff:
Dudu sun ngaku hebat,
Dudu lanange jagat,
Tapi yen rabi rewel tek pegat..

Rewel dipegat,
Rewel dipegat,
Dipegat..

Najan walang kukune,
Nyengkir gading dadane,
Tapi yen rabi rewel dipegat..

Rewel dipegat,
Rewel dipegat,
Dipegat..

Urip kaya ning jero sarung,
Ora bebas raga terkurung..
Sifat nyrengkel ning laki,
Ora ngarti nasehat,
Rabi rewel di pegat..

reff:
Dudu sun ngaku hebat,
Dudu lanange jagat,
Tapi yen rabi rewel tek pegat..

Rewel dipegat,
Rewel dipegat,
Dipegat..

Najan walang kukune,
Nyengkir gading dadane,
Tapi yen rabi rewel dipegat..

Rewel dipegat,
Rewel dipegat,
Dipegat..

Due rabi ayu bli sumbat,
Najan bagus wateke jahat..
Salah setitik mrengut,
Gampang bae mbetatut,
Turu bareng di sikut..

Urip kaya ning jero sarung,
Ora bebas raga terkurung..
Sifat nyrengkel ning laki,
Ora ngarti nasehat,
Rabi rewel di pegat..
————–
[id: nsikcvca]
[ar: Suka Wijaya]
[ti: Rewel Pegat]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:06]
[00:01.14]Rewel Pegat
[00:37.69]Versi : Suka Wijaya
[00:40.69]
[00:43.69]>>>
[00:44.69]>>
[00:45.69]>
[00:46.69]Due rabi ayu bli sumbat,
[00:52.04]Najan bagus wateke jahat..
[00:58.46]Salah setitik mrengut,
[01:01.32]Gampang bae mbetatut,
[01:04.62]Turu bareng di sikut..
[01:10.09]
[01:16.69]Urip kaya ning jero sarung,
[01:21.80]Ora bebas raga terkurung..
[01:28.88]Sifat nyrengkel ning laki,
[01:31.67]Ora ngarti nasehat,
[01:35.05]Rabi rewel di pegat..
[01:40.96]
[02:15.90]>>>
[02:16.90]>>
[02:17.90]>
[02:18.90]Dudu sun ngaku hebat,
[02:21.51]Dudu lanange jagat,
[02:24.61]Tapi yen rabi rewel tek pegat..
[02:30.65]Rewel dipegat,
[02:33.45]Rewel dipegat,
[02:36.32]Dipegat..
[02:39.60]
[02:46.08]Najan walang kukune,
[02:48.77]Nyengkir gading dadane,
[02:51.75]Tapi yen rabi rewel dipegat..
[02:57.73]Rewel dipegat,
[03:00.71]Rewel dipegat,
[03:03.88]Dipegat..
[03:08.18]Urip kaya ning jero sarung,
[03:14.09]Ora bebas raga terkurung..
[03:20.56]Sifat nyrengkel ning laki,
[03:23.66]Ora ngarti nasehat,
[03:26.71]Rabi rewel di pegat..
[03:32.68]
[04:07.87]>>>
[04:08.87]>>
[04:09.87]>
[04:10.87]Dudu sun ngaku hebat,
[04:13.43]Dudu lanange jagat,
[04:16.41]Tapi yen rabi rewel tek pegat..
[04:22.51]Rewel dipegat,
[04:25.37]Rewel dipegat,
[04:28.42]Dipegat..
[04:31.40]
[04:37.75]Najan walang kukune,
[04:40.34]Nyengkir gading dadane,
[04:43.73]Tapi yen rabi rewel dipegat..
[04:49.64]Rewel dipegat,
[04:52.88]Rewel dipegat,
[04:55.77]Dipegat..
[05:00.00]Due rabi ayu bli sumbat,
[05:05.91]Najan bagus wateke jahat..
[05:12.38]Salah setitik mrengut,
[05:15.37]Gampang bae mbetatut,
[05:18.47]Turu bareng di sikut..
[05:23.96]
[05:30.66]Urip kaya ning jero sarung,
[05:35.46]Ora bebas raga terkurung..
[05:42.63]Sifat nyrengkel ning laki,
[05:45.79]Ora ngarti nasehat,
[05:48.84]Rabi rewel di pegat..
[05:54.68]
———-
Preview:

Lanang Satria

Susy-Arzetty_Suka-Wijaya
Versi: Susy Arzetty ft. Suka Wijaya

Pr:
Lanang satria due ati bijaksana,
Gede penerima segala apa sing ana..
Lk:
Wadon sejati bisa ngebakti ning laki,
Ora ambisi segala harta duniawi..

ft:
Sing diarani lanang satria,
Gede penerima apa sing ana..
Sing diarani wadon sejati,
Ngebakti ning laki lan murah hati..

reff:
Pr:
Satria jenenge lanang satria,
Tresnane bli rubah tumekang tua..
Lk:
Sejati jenenge wadon sejati,
Tresnane bli rubah sampe ning ati..

Pr:
Lanang satria due ati bijaksana,
Gede penerima segala apa sing ana..
Lk:
Wadon sejati bisa ngebakti ning laki,
Ora ambisi segala harta duniawi..

ft:
Sing diarani lanang satria,
Gede penerima apa sing ana..
Sing diarani wadon sejati,
Ngebakti ning laki lan murah hati..

reff:
Pr:
Satria jenenge lanang satria,
Tresnane bli rubah tumekang tua..
Lk:
Sejati jenenge wadon sejati,
Tresnane bli rubah sampe ning ati..

Pr:
Lanang satria due ati bijaksana,
Gede penerima segala apa sing ana..
Lk:
Wadon sejati bisa ngebakti ning laki,
Ora ambisi segala harta duniawi..

ft:
Sing diarani lanang satria,
Gede penerima apa sing ana..
Sing diarani wadon sejati,
Ngebakti ning laki lan murah hati..

ft:
Sing diarani lanang satria,
Gede penerima apa sing ana..
Sing diarani wadon sejati,
Ngebakti ning laki lan murah hati..
————-
[id: wbplswca]
[ar: Susy Arzetty ft. Suka Wijaya]
[ti: Lanang Satria]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:09]
[00:01.12]Lanang Satria
[00:52.84]Versi : Susy Arzetty feat Suka Wijaya
[00:52.84]
[00:52.84]>>>
[00:52.84]>>
[00:52.84]>
[00:52.84]Pr: Lanang satria due ati bijaksana,
[00:59.89]Pr: Gede penerima segala apa sing ana..
[01:06.48]Lk: Wadon sejati bisa ngebakti ning laki,
[01:12.76]Lk: Ora ambisi segala harta duniawi..
[01:19.79]ft: Sing diarani lanang satria,
[01:22.58]ft: Gede penerima apa sing ana..
[01:26.82]ft: Sing diarani wadon sejati,
[01:29.12]ft: Ngebakti ning laki lan murah hati..
[01:33.42]
[01:59.58]>>>
[02:00.58]>>
[02:01.58]>
[02:02.58]Pr: Satria jenenge lanang satria,
[02:09.36]Pr: Tresnane bli rubah tumekang tua..
[02:16.02]Lk: Sejati jenenge wadon sejati,
[02:22.50]Lk: Tresnane bli rubah sampe ning ati..
[02:27.16]
[02:30.66]Pr: Lanang satria due ati bijaksana,
[02:37.07]Pr: Gede penerima segala apa sing ana..
[02:43.29]Lk: Wadon sejati bisa ngebakti ning laki,
[02:50.01]Lk: Ora ambisi segala harta duniawi..
[02:56.85]ft: Sing diarani lanang satria,
[02:59.41]ft: Gede penerima apa sing ana..
[03:03.26]ft: Sing diarani wadon sejati,
[03:05.94]ft: Ngebakti ning laki lan murah hati..
[03:10.61]
[03:37.03]>>>
[03:38.03]>>
[03:39.03]>
[03:40.03]Pr: Satria jenenge lanang satria,
[03:46.49]Pr: Tresnane bli rubah tumekang tua..
[03:52.91]Lk: Sejati jenenge wadon sejati,
[03:58.83]Lk: Tresnane bli rubah sampe ning ati..
[04:06.16]Pr: Lanang satria due ati bijaksana,
[04:13.45]Pr: Gede penerima segala apa sing ana..
[04:20.28]Lk: Wadon sejati bisa ngebakti ning laki,
[04:26.45]Lk: Ora ambisi segala harta duniawi..
[04:33.34]ft: Sing diarani lanang satria,
[04:36.34]ft: Gede penerima apa sing ana..
[04:40.31]ft: Sing diarani wadon sejati,
[04:42.61]ft: Ngebakti ning laki lan murah hati..
[04:47.40]ft: Sing diarani lanang satria,
[04:49.84]ft: Gede penerima apa sing ana..
[04:54.08]ft: Sing diarani wadon sejati,
[04:56.49]ft: Ngebakti ning laki lan murah hati..
[05:01.17]
———
Preview: