Nyancang Ati

Lirik Lagu Sanguturu.com ke-3000 Nyancang Ati
Versi: Demy

KEROSO ROSO,
KADHUNG ILING RIWAYAT SEMONO..
ELUH MBREBES MILI,
KATON RIKO RING RAINO BENGI..

SEMENDALE ATI,
YO MULO ISUN WIS KADHUNG JANJI..
WIS SING KUAT ISUN NYONGGO,
KOYO ASAT ELUH BANYU MOTO..

KEROSO ROSO,
KADHUNG ILING RIWAYAT SEMONO..
ELUH MBREBES MILI,
KATON RIKO RING RAINO BENGI..

SEMENDALE ATI,
YO MULO ISUN WIS KADHUNG JANJI..
WIS SING KUAT ISUN NYONGGO,
KOYO ASAT ELUH BANYU MOTO..

reff:
RIKO SENENG ISUN YO HANG NYAWANG,
RIKO SUSAH ISUN HANG NGRASAKAKEN..
YO WIS KELENDI MANING,
LAKONE URIP ISUN GEDIGI..

MULO NASIBE ISUN LAN RIKO,
LAKONE URIP ONO RING DUNYO..
KELENDI KAREPE,
ISUN PASRAH YO WIS PARAN JARE..

KEROSO ROSO,
KADHUNG ILING RIWAYAT SEMONO..
ELUH MBREBES MILI,
KATON RIKO RING RAINO BENGI..

SEMENDALE ATI,
YO MULO ISUN WIS KADHUNG JANJI..
WIS SING KUAT ISUN NYONGGO,
KOYO ASAT ELUH BANYU MOTO..

reff:
RIKO SENENG ISUN YO HANG NYAWANG,
RIKO SUSAH ISUN HANG NGRASAKAKEN..
YO WIS KELENDI MANING,
LAKONE URIP ISUN GEDIGI..

MULO NASIBE ISUN LAN RIKO,
LAKONE URIP ONO RING DUNYO..
KELENDI KAREPE,
ISUN PASRAH YO WIS PARAN JARE..

KEROSO ROSO,
KADHUNG ILING RIWAYAT SEMONO..
ELUH MBREBES MILI,
KATON RIKO RING RAINO BENGI..

SEMENDALE ATI,
YO MULO ISUN WIS KADHUNG JANJI..
WIS SING KUAT ISUN NYONGGO,
KOYO ASAT ELUH BANYU MOTO..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *