Riko Lan Isun

Versi: Sigit Alvaro

Bengen riko sing kenal isun,
Semono ugo isun nong riko..
Dawane dalan hang sun liwati,
Gawe sun lan riko dadi siji..

Saiki riko wis nyanding dunyo,
Sing kurang kurang paran karep riko..
Sing ono hang ketahan,
Sing ono hang sing ono,
Kabeh keturutan sing kurang paran..

Saiki wis sing podo,
Riko wis urip mulyo..
Isun mung ngarep ngarep,
Mugo riko ilingo..

Ring jaman riko lan isun,
Susah seneng disonggo bareng..
Myakne biso keturutan,
Hang dadi angenan..

reff:
Bengen riko sing kenal isun,
Semono ugo isun nong riko..
Dawane dalan hang sun liwati,
Gawe sun lan riko dadi siji..

Saiki riko wis nyanding dunyo,
Sing kurang kurang paran karep riko..
Sing ono hang ketahan,
Sing ono hang sing ono,
Kabeh keturutan sing kurang paran..

Saiki wis sing podo,
Riko wis urip mulyo..
Isun mung ngarep ngarep,
Mugo riko ilingo..

Ring jaman riko lan isun,
Susah seneng disonggo bareng..
Myakne biso keturutan,
Hang dadi angenan..

Ring jaman riko lan isun,
Susah seneng disonggo bareng..
Myakne biso keturutan,
Hang dadi angenan..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *