Sing Nyongko (mita maharani)

Versi: Mita Maharani

Sing biso maning isun baleni,
Ngumbar demene roso welas sun iki..
Kari sing nyongko sun sing percoyo,
Saiki riko wis dadi duwe wong liyo..

reff:
Mage kelingan sakat riko pamitan,
Janjine bengen jejodoan teko menyang..
Tapi nyatane riko bali keloronan,
Sing ono maning saiki duwen wong liyan..
Sing ono maning saiki duwen wong liyan..

reff:
Sing biso maning isun baleni,
Ngumbar demene roso welas sun iki..
Kari sing nyongko sun sing percoyo,
Saiki riko wis dadi duwe wong liyo..

reff:
Mage kelingan sakat riko pamitan,
Janjine bengen jejodoan teko menyang..
Tapi nyatane riko bali keloronan,
Sing ono maning saiki duwen wong liyan..
Sing ono maning saiki duwen wong liyan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *