Kitir Sumilir

Versi: Gita Selviana

Angenku ngamboro anembus mego,
Ngitung lintang sesuluh padhang rembulan..
Tak goleki ono ngendi si panjerino,
Tak titipi kidung tegeteg ing jantung..

Lelungitan lung-lungan kang rerambatan,
Amusoro soro angrangget jiwanggo..
Tak kirimi layang kitir tak sampirke angin sumilir,
Po ra kroso sliramu tansah tak pikir..

reff:
Rino wengi wewayangmu mbedo atiku,
Singotirto sak upomo kapan boyo aku biso,
Nggegem lintang ngrengguh endahe rembulan..

Aku samar kuatir lan muntub cabang,
Sekar mekar ing oro oro kang cengkar..
Ngelak kang tanpo upomo tunggu tumetesing tirto,
Kanggo nelesi lungko lungko ketigo..

reff:
Lelungitan lung-lungan kang rerambatan,
Amusoro soro angrangget jiwanggo..
Tak kirimi layang kitir tak sampirke angin sumilir,
Po ra kroso sliramu tansah tak pikir..

reff:
Rino wengi wewayangmu mbedo atiku,
Singotirto sak upomo kapan boyo aku biso,
Nggegem lintang ngrengguh endahe rembulan..

Aku samar kuatir lan muntub cabang,
Sekar mekar ing oro oro kang cengkar..
Ngelak kang tanpo upomo tunggu tumetesing tirto,
Kanggo nelesi lungko lungko ketigo..
Kanggo nelesi lungko lungko ketigo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *