Nono Coretan

Versi: Kurnia Dewi

SYA LELA LELA LELA..
SYA LELA LELA LELA..
SYA LELA LELA LELA..
SYA LELA LELA LELA..

MUNGGONE RIKO BISO MERUHI,
GEMERETEPE WELAS IKI..
MUNGGONE DODO DISIGAR SING MATI,
SUN KONGKON RIKO NGILING NGILINGI..

KELIRE PARAN WERNANE PIRO,
PUTIH TAH ABANG OPO TAH BELANG..

reff:
PUTIHE WELAS IKI NYANG RIKO,
TINULIS MANGSI MUNG ARAN RIKO..
NONO GARETAN NONO CORETAN,
ENTEK ENTEK WIS YO MUNG,
YO MUNG KANGGO RIKO..

SYA LELA LELA LELA..
SYA LELA LELA LELA..
SYA LELA LELA LELA..

MUNGGONE RIKO BISO MERUHI,
GEMERETEPE WELAS IKI..
MUNGGONE DODO DISIGAR SING MATI,
SUN KONGKON RIKO NGILING NGILINGI..

KELIRE PARAN WERNANE PIRO,
PUTIH TAH ABANG OPO TAH BELANG..

reff:
PUTIHE WELAS IKI NYANG RIKO,
TINULIS MANGSI MUNG ARAN RIKO..
NONO GARETAN NONO CORETAN,
ENTEK ENTEK WIS YO MUNG,
YO MUNG KANGGO RIKO..

SYA LELA LELA LELA..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *