Cicire Welas

Versi: Suliyana

Percoyo nong janjine,
Urip bareng selawase..
Omong riko koyo ombak segoro,
Mumbul muluk sing kiro kiro..

Sun ugemi paran omonge,
E nyatane endi nyatane..
Nong endi nyatane..

reff:
Seru seru ngarepaken,
Cicire welas semayane..
Kari sing duwe sekaken,
Sing weruho nono nyatane..

reff:
Percoyo nong janjine,
Urip bareng selawase..
Omong riko koyo ombak segoro,
Mumbul muluk sing kiro kiro..

Sun ugemi paran omonge,
E nyatane endi nyatane..
Nong endi nyatane..

reff:
Seru seru ngarepaken,
Cicire welas semayane..
Kari sing duwe sekaken,
Sing weruho nono nyatane..

Seru seru ngarepaken,
Cicire welas semayane..
Kari sing duwe sekaken,
Sing weruho nono nyatane..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *