Trenggalek Kinasih

Versi: Andra Kharisma

“kinupengan, gunung gunung..
“trenggalek adem, rembuyung..
“sing ning kutho..
“sing ning kampung..
“kabeh wargo..kabeh wargo..
“guyub rukun..

Kutho trenggalek wis rejo kahanane,
Wis ora kalah karo kutho liyane..
Mulo dalan dalane dijembarake,
Supoyo ora macet lalu lintase..

Kutho trenggalek pancene ora ombo,
Ning ngersakne opo wae yo wis ono..
Batik asline ugo wis sumadyo,
Ora kalah apik karo monco projo..

reff:
Alen alen kripik tempe,
Sing dadi jajan kondange..
Pingin duren opo manggise,
Musim panen duh murahe..

Trenggalek..(trenggalek..)
Trenggalek..(trenggalek..)
Kota berteman hati..
Trenggalek..(trenggalek..)
Trenggalek..(trenggalek..)
Gemah ripah loh jinawi..

reff:
Kutho trenggalek akeh taman wisoto,
Kasunyatan akeh sing wis kunjung mrono..
Pantai pelang pantai prigi guwo lowo,
Pantai kunang pantai bladho kang kaloko..

Kinupengan gunung gunung,
Trenggalek adem rembuyung..
Sing ning kutho sing ning kampung,
Kabeh wargo guyub rukun..

Trenggalek..(trenggalek..)
Trenggalek..(trenggalek..)
Kota berteman hati..
Trenggalek..(trenggalek..)
Trenggalek..(trenggalek..)
Monggo sami dikunjungi..

reff:
Alen alen kripik tempe,
Sing dadi jajan kondange..
Pingin duren opo manggise,
Musim panen duh murahe..

Trenggalek..(trenggalek..)
Trenggalek..(trenggalek..)
Kota berteman hati..
Trenggalek..(trenggalek..)
Trenggalek..(trenggalek..)
Gemah ripah loh jinawi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *