Sing Kathik Cerito

Versi: Catur Arum

Gawane wong mendem gadhung,
Dunyo runyam katon suwung..
Langit padhang koyo mendhung,
Kegowo ati hang bingung,
Sing lenah kelayung layung..

Kari mentolo yo riko,
Ninggal sing kathik cerito..
Sun anteni nono teko,
Welas katut riko gowo..

Nyang endi riko nyang endi,
Kari kesel sun goleti..
Ngraino wengi sun ambati,
Sun celuk ring njero ati..

Ketemu turu tangekno,
Ketemu lungguh lakokno,
Ongkep ongkep pengen moro..
Ojo renah atin riko,
Ojo lerem batin riko,
Dhung sing sun hang dadi tombo..

reff:
Gawane wong mendem gadhung,
Dunyo runyam katon suwung..
Langit padhang koyo mendhung,
Kegowo ati hang bingung,
Sing lenah kelayung layung..

Kari mentolo yo riko,
Ninggal sing kathik cerito..
Sun anteni nono teko,
Welas katut riko gowo..

reff:
Nyang endi riko nyang endi,
Kari kesel sun goleti..
Ngraino wengi sun ambati,
Sun celuk ring njero ati..

Ketemu turu tangekno,
Ketemu lungguh lakokno,
Ongkep ongkep pengen moro..
Ojo renah atin riko,
Ojo lerem batin riko,
Dhung sing sun hang dadi tombo..

Ketemu turu tangekno,
Ketemu lungguh lakokno,
Ongkep ongkep pengen moro..
Ojo renah atin riko,
Ojo lerem batin riko,
Dhung sing sun hang dadi tombo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *