Bojo Biduan

Versi: Cindy Marenta

Abote wong lanang yen nduwe bojo biduan,
Kudu biso sabar ora cemburuan..
Yen tansah sujanan lan kerep uring uringan,
Ora mokal bubar anggone bebrayan..

Pancen gaweane dadi artis panggungan,
Ning kono ning kene nyanyi karo bergoyang..
Mulo biasane bengi yen kundur tanggapan,
Pengen langsung sare wegah dijak dolanan..

Sing marai kuatir atine wong lanang,
Manggung mrono mrene cari perhatian..
Opo maneh yen nganggo klambi sing cingkrang cingkrang,
Genit mripate goyangane merangsang..

Mbegagahe ombo pinggul digoyang goyang,
Sajak disengojo mancing mancing saweran..
Yen sing melu njoget wis mendem banyu setan,
Kadang colak colek mencari kesempatan..

reff:
Mulane wong lanang sing uripe sing legan,
Kudu siap mental yen ngrabi biduan..
Mergane wis akeh banget sing kedadean,
Pegatan jalarane mung cemburuan..

reff:
Abote wong lanang yen nduwe bojo biduan,
Kudu biso sabar ora cemburuan..
Yen tansah sujanan lan kerep uring uringan,
Ora mokal bubar anggone bebrayan..

Pancen gaweane dadi artis panggungan,
Ning kono ning kene nyanyi karo bergoyang..
Mulo biasane bengi yen kundur tanggapan,
Pengen langsung sare wegah dijak dolanan..

Sing marai kuatir atine wong lanang,
Manggung mrono mrene cari perhatian..
Opo maneh yen nganggo klambi sing cingkrang cingkrang,
Genit mripate goyangane merangsang..

Mbegagahe ombo pinggul digoyang goyang,
Sajak disengojo mancing mancing saweran..
Yen sing melu njoget wis mendem banyu setan,
Kadang colak colek mencari kesempatan..

Mulane wong lanang sing uripe sing legan,
Kudu siap mental yen ngrabi biduan..
Mergane wis akeh banget sing kedadean,
Pegatan jalarane mung cemburuan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *