Angon Sapi (didi kempot)

Versi: Didi Kempot

Naliko aku angon sapi,
Ono kali cedhak omahmu..
Kowe sajak mesem karo aku,
Agawe bungah neng atiku..

Seprene wis ono pirang wulan,
Aku dewe ora kelingan..
Bisoku mung muji mring pangeran,
Kapan biso urip barengan..

Rino wengi tak impi impi,
Nganti dadi loroning ati..
Mangan ra doyan dolan ra jenak,
Rasane neng omah bingung..

Wis dadi janji ning atiku,
Kudu biso entuk sliramu..
Yen ra biso nggandeng sliramu,
Aku trimo mati wae..

reff:
Seprene wis ono pirang wulan,
Aku dewe ora kelingan..
Bisoku mung muji mring pangeran,
Kapan biso urip barengan..

Rino wengi tak impi impi,
Nganti dadi loroning ati..
Mangan ra doyan dolan ra jenak,
Rasane neng omah bingung..

Wis dadi janji neng atiku,
Kudu biso entuk sliramu..
Yen ra biso nggandeng sliramu,
Aku trimo mati wae..

(pak demang klambi abang)
(yen disudu’ manthu’ manthu’)
(awan bengi kelingan)
(yen sedino ra kepethu’)

Rino wengi tak impi impi,
Nganti dadi loroning ati..
Mangan ra doyan dolan ra jenak,
Rasane neng omah bingung..

Wis dadi janji neng atiku,
Kudu biso entuk sliramu..
Yen ra biso nggandeng sliramu,
Aku trimo mati wae..

Rino wengi tak impi impi,
Nganti dadi loroning ati..
Mangan ra doyan dolan ra jenak,
Rasane neng omah bingung..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *