Do Re Mi

Versi: Nur Bayan

DO RE MI, DADU KARO REMI
WIWIT IKI.., MBOK YO DILERENI..
MUGO MUGO O GUSTI, ENGGALO NGIJABAHI
LEREN JUDI INSYALLAH MUNGGAH KAJI..

AUWOO.. AUWOO..
AUWOO.. AUWOO..
RAJA JA JA JA HEY HEY..

JAMAN BIYEN KAE MA’E WIS NATE NGELENGNE,
JUDINE MBOK OJO DITERUSNE..
MBOK DIPIKIR TUWEK’E, TIMBANG SORO URIPE
ORA SUGIH SING ONO MALAH KERE..

reff:
POMO BIYEN KOWE MANUT KANDANE WONG TUWO,
RA MUNGKIN URIPMU TANSAH REKOSO..
BONDO LAN DUNYO, KABEH ILANG MUSNO
SING ONO KARI ROGO KARO NYOWO..
WOW WOW WOW WOW..

DO RE MI, DADU KARO REMI
WIWIT IKI.., MBOK YO DILERENI..
DOMINO KIYU KIYU, TOGELE ORA METU
BENDINO SAMBAT MUMET SAMBAT NGELU..

DO RE MI, DADU KARO REMI
WIWIT IKI.., MBOK YO DILERENI..
MUGO MUGO O GUSTI, ENGGALO NGIJABAHI
LEREN JUDI INSYALLAH MUNGGAH KAJI..

reff:
AUWOO.. AUWOO..
AUWOO.. AUWOO..
RAJA JA JA JA HEY HEY..

POMO BIYEN KOWE MANUT KANDANE WONG TUWO,
RA MUNGKIN URIPMU TANSAH REKOSO..
BONDO LAN DUNYO, KABEH ILANG MUSNO
SING ONO KARI ROGO KARO NYOWO..
WOW WOW WOW WOW..

DO RE MI, DADU KARO REMI
WIWIT IKI.., MBOK YO DILERENI..
DOMINO KIYU KIYU, TOGELE ORA METU
BENDINO SAMBAT MUMET SAMBAT NGELU..

DO RE MI, DADU KARO REMI
WIWIT IKI.., MBOK YO DILERENI..
MUGO MUGO O GUSTI, ENGGALO NGIJABAHI
LEREN JUDI INSYALLAH MUNGGAH KAJI..
LEREN JUDI INSYALLAH MUNGGAH KAJI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *